منو
 صفحه های تصادفی
ثابت جهانی گرانش
کاظمین
تاریخچه هیپنوتیزم
پرده گوش
حتمی بودن خروج سفیانی - حمران : 2
حضرت داود علیه السلام
hyperventilation
نقش انگشتر امام حسن علیه السلام
پرهیز از لهو و لعب
واکنش های به این قرارداد
 کاربر Online
299 کاربر online
 : روان شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  یکشنبه 03 اردیبهشت 1385 [06:43 ]
  تصمیم‌ گیریهای بزرگ
 

سلام

تحقیقات دانشمندان ایتالیایی نشان می‌دهد که استفاده از ذهن غیر هوشیار در انسان سبب می‌شود در تصمیم‌گیری های بزرگ موفق تر عمل شود. بر اساس گزارش خبرگزاری آنسا، ذهن هوشیار انسان می‌تواند برای تصمیمات ساده مثل خریدهای کوچک مفید باشد اما استفاده از ذهن غیر هوشیار قبل از تصمیمات مهم مفیدتر خواهد بود. این تحقیقات نیز نشان می‌دهد که رضایت انسان در زمانی که به صورت غیرهوشیارانه تصمیم‌گیری می‌کنند بیش از زمان تصمیم‌گیری هوشیارانه است.

تفکر بیش از اندازه در مورد تصمیمات دشوار سبب ناکارآمدی ذهن انسان می شود بدین ترتیب شخص تصمیم گیرنده تنها بر اساس بخشی از اطلاعات خود که به نادرست ذهنش را درگیر کرد تصمیم می‌گیرد. این قبیل تصمیم‌گیری ها سبب می‌شود که فرد تصمیم گیرنده در آینده ای نزدیک از تصمیماتی که گرفته منصرف و حتی پشیمان شود.

اما ذهن غیرهوشیارانه انسان تمامی اطلاعات را بررسی کرده و با بررسی های اساسی تصمیماتی را بگیرد که سبب رضایت و خشنودی فرد بدون پشیمانی شود. تحقیقات محققان ایتالیایی بر روی تعداد از افراد نشان می‌دهد که انسان در مورد مسایل پیش پاافتاده به خوبی از ذهن هوشیار خود می‌تواند برای تصمیم‌گیری استفاده کند. اما انسان در مورد تصمیم‌های پیچیده و سخت مثل خرید خانه یا غیره با تفکر بیش از اندازه سبب ناررضایتی فرد در آینده‌ای نزدیک می‌شود.

تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد که انسان در یک مرحله از روند تکاملی خود استفاده از ذهن هوشیار را برای تصمیم‌گیری آغاز کرده اما هنوز در این زمینه به تبحر دست نیافته است. بر این اساس انسان باید روش‌های بهره‌گیری از ذهن غیرهوشیار خود را در تصمیمات مهم یاد بگیرد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 [12:41 ]
  آب وقتی اومد ، راهش رو پیدا میکنه.
 

واقعا هم همین طوره. اگه به زندگی روزمره خودمون دقیق بشیم ، می‌بینیم که اون لحظه ها و موقعیت های خاص زندگی که برامون خیلی مهم بوده و در اون مورد خیلی حساسیت نشان داده ایم، در اکثر موارد ، به نوعی کار خراب شده و نتونستیم اون نتیجه دلخواه رو بگیریم،mad ولی در مقابل ، در کارهایی که با خیال راحت و با فکر آزاد جلو رفتیم، به نتیجه خوشایندی هم رسیده ایم.surprised

پس چه خوبه که این عادت خوب رو در خودمون تقویت کنیم که برای هر چیزی حساسیت بیش از اندازه نشان ندهیم و خودمون ناراحت و فکرمون رو خسته نکنیم.تلاشمون رو بکنیم ولی به این ضربالمثل معروف هم توجه داشته باشیم که ` آب وقتی اومد ، راهش رو پیدا میکنه.`wink

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دارا 3 ستاره ها ارسال ها: 140   در :  یکشنبه 10 اردیبهشت 1385 [17:05 ]
  ذهن هوشیار منافع فراوانی دارد
 

به هر حال داشتن ذهن هوشیار اگر فرض کنیم گفته بالا صحیح هم باشد از ذهن غیر هوشیار بهتر است و من طرفدار هوشیاری هستم ، شخصی که قادر نباشد راه برود ممکن است جلوی سوراخ مار هم نرود و خطر گزیدگی او را تهدید نکند و از این نظز امنیت بیشتری داشته باشد اما من خواهان برخورداری که عدم تمکین !!razz هیچ موقع نیستم و دوست دارم بتوانم راه بروم .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385 [07:06 ]
  به وجود آمده ایم تا جریان داشته باشیم.
 

با سلام

من هم راه رفتن و جریان داشتن را به راکد ماندن ترجیح میدهم. به اعتقاد من اصلا انسان برای تحرک و تکاپو آفریده شده تا به اونجا که حقش هست برسه . وگرنه چه فرقی بود میان انسان و سنگ؟؟؟

  امتیاز: 0.00