منو
 صفحه های تصادفی
خاطرات قرآنی 1
بانگ الهی
تبدیل ستاره مثلث
لیبرالیسم در قرن بیستم
بهداشت روانی
تکنولوژی ماورای صوت
برنامه ریزی تحصیلی
قطرپایین رو در عکاسی
تیره پیچک صحرائی
سیلوانیت
 کاربر Online
455 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  سه شنبه 15 فروردین 1385 [14:47 ]
  سرماخوردگی در کودکان
 

سرماخوردگی در کودکان

غالبا توسط ویروسها بویژه رینوویروسها ایجاد می‌شود. یکی از اولین علائم در شیرخواران اشکال در شیرخوردن است زیرا با مسدود شدن بینی ، تنفس ازطریق دهان ضروری می‌شود و لذا شیرخوار مبتلا به انسداد بینی دچار اختلال در خواب و تغذیه می‌شود. به علت تحریک غدد موکوسی درعرض 3 تا 4 روز ترشحات غلیظ ترشده و انسداد را شدیدتر می‌کند. تب در سرماخوردگی بدون عارضه اغلب از 38.5 فراتر نمی‌رود.

تصویر


سرفه به صورت حملات کوتاه ظاهر شده و گاها استفراغ غذا یا موکوس که ترشحات جمع شده در هیپوفارنکس هستند ممکن است دیده شود. درجاتی ازکنژنکتویت (قرمزی و پرخونی ملتحمه چشم) و اشک ریزش موجود است. پرخونی خفیفی در ته گلو و روی پرده صماخ دیده می‌شود که اگر ادم ، برآمدگی و کاهش حرکت و محوشدن نباشد یک سرماخوردگی ساده است و نباید با اوتیت میانی اشتباه گرفته شود. ترشح از بینی هم معمولا روشن است ولی اگر بعد از سرماخوردگی ادامه یافت سینوزیت مطرح است.

درمان خاصی برای سرماخوردگی جز استراحت ، استفاده مایعات و آب میوه بویژه آب لیموشیرین نیست. قرار دادن کودک به پهلو ، استفاده از بخور و قطره کلرسدیم می‌تواند به تخلیه ترشحات کمک کند، درصورتی بی‌اشتهایی کودک نباید غذا بازور به او داده شود و باید غذا در دفعات زیاد و با حجم کم داده شود. درصورت تب بالای 38 درجه استامینوفن و در صورت پرخونی و آب ریزش شدید بینی استفاده از یک ضداحتقان مثل کلرفنرآمین یا شربت سرماخوردگی توسط پزشک صورت می‌گیرد.


  امتیاز: 0.00