یکی از مهم ترین فراورده های ژلاتینی،((دسر)) ((ژله)) می باشد که در انواع طعم ها موجود است. ژله را یا به صورت پودر ژله به فروش می رسانند که بعداً باید آنرا با آب مخلوط نمود تا ژله برای خوردن آماده شود و یا به صورت خوراک ژله آماده، بفروش می رسد. برخی انواع دسرهای ژلاتینی را می توان به جای ((ژلاتین))، با استفاده از ((آگار)) تهیه نمود. آگار باعث می شود که ژله سریع تر و در دماهای بالاتر (مثلاً خارج از یخچال) ببندد و سفت شود.
در تهیه دسرهای ژلاتینی از قسمت های مختلف بدن حیوانات استفاده می شود. ((کلاژن)) را با استفاده از حرارت از بدن ((حیوانات)) جدا می کنند. سپس آنرا خیس کرده و تصفیه می نمایند. بر خلاف تصور عمومی، از شاخ و پنجه حیوانات در تهیه کلاژن استفاده نمی کنند. عصاره بدست آمده را خشک نموده و از آن پودری تهیه می کنند (این پودر، ژلاتین نام دارد) که معمولاً همراه با ((شکر <ماده غذایی>|شکر))، سیترات سدیم، اسید ادیپیک، اسید فوماریک و اسانس، ژله خوراکی را تشکیل می دهد.
از زمان پیدایش ((بیماری جنون گاوی))، نگرانی هایی در مورد سالم بودن ژلاتین بدست آمده از حیوانات بوجود آمده است.
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد