منو
 صفحه های تصادفی
میدان الکتریکی زمین
لقب "رضا" و علت آن
تعریف جمهوری اسلامی
شرایط دوست
اقامه
تیره توسکا
عملیات حسابداری در سیستم حسابداری دستی
بین النهرین
مقبولات
تکامل ستاره‌ای
 کاربر Online
1043 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 15 بهمن 1384 [05:40 ]
  انتقال یافته از بحث دانشنامه : نان سبوس دار
 

از پیوند نان سبوس دار برای بحث در مورد این صفحه استفاده کنید.

نان به عنوان منبع غذایی اصلی در ایران و اکثر کشورهای خاورمیانه از دیر باز مورد توجه اقوام مختلف قرار داشته است به طوری که مورخان خاستگاه نان را از بین النهرین یعنی ایران و کشور عراق می دانند ولی در یافته های باستان شناسی از کشو های اروپایی نظیر یونان کوزه های نگاه داری گندم یافت شده که نشان دهنده اهمیت این این ماده غذایی در اروپا نیز می باشد .
کلا از زمانی که انسان روی به کشاورزی آورد اولین گیاهی که مورد آزمون قرار داد گندم بود که بهترین سازگاری را با محیط زمین را نیز دارد بطوری که گسترش این گیاه در تمام دنیا از هر گیاه دیگری بیشتری است ودر جایی از این کره خاکی شما می توانید گونه های مختلف این گیاه را در نظر آورید حتی در سرزمین های بلند و سرد نیز گونه هایی از این گیاه کشت می شود برای مثال در تبت که به عنوان بلندترین سرزمین روی زمین به حساب میرود گونه ای از این گیاه یافت می گردد که از گونه هایی که ما به طور معمول با آن آشنایی داریم کوتاه تر و به سرما نیز مقاوم تر است .
در مورد نان سبوس دار نیز می توان این گونه نان را در تاریخ ریشه یابی کرد به طوری که تمام نان های اولیه همراه با سبوس گندم بخته می شدنند چون در آن زمان تکنولوژی جدا سازی وجود نداشته است. حال اگر کمی دقت کنم به این نکته خواهیم رسید که نان سبوس دار یکی از اجداد نان های کنونی می باشد که دارای خاصیت کامل گیاه گندم می باشد بطوری که مواد مینرال موجود در سبوس به طور کامل حفظ می شود که برای کسانی که داری مشکل از کولیت ( معده درد ) مزمن می باشد توصیه می گردد . این نوع از نان ها امروزه توسط پزشکان به کسانی که از ناحیه روده و به طور کلی دستگاه گوارش مشکل دارند توصیه می گردد دلیل این امر به روش تولید این نوع از نان ها بر می گردد که در تولید این گونه از نان ها نمی توان از ور آورنده های صنعتی استفاده کرد. و نانوایان مجبور به استفاده از میکروارگانیسمهای طبیعی می باشند.

سید احمد فاطمی دوم فوریه سال دوهزارو شش کرج

  امتیاز: 0.00