دانههای برف به این نحو تشکیل میگردند: هنگامی که رطوبت هوا اطراف ذرات معلق در هوا (گرد و غبار و یا آلودگیهای هوا) منجمد میگردد تشکیل کریستالهای یخ را میدهند. با به هم پیوستن کریستالهای یخ به یکدیگر بتدریح به وزن کریستالها افزوده شده و نهایتان به سمت سطح زمین فرود می آیند.
شکل دانههای برف به میزان سرما ، رطوبت هوا و سرعت وزش باد حین شکل گیری دانههای برف بستگی دارد.
هر دانه برف از 200-2 کریستال یخ تشکیل گردیده است.
تمام دانههای برف 6 وجهی میباشند.
اندازه متوسط دانههای برف 1 سانتی متر میباشد.
بزرگترین ابعاد دانه برف ثبت گردیده 20x30 سانتیمتر طول داشته که در سیبری مشاهده گردیده است.
در هر 30 سانتیمتر مربع توده برف 10 میلیون دانه برف موجود میباشد.
دانههای برف شفاف میباشند اما سفید بنظر میرسند. علت سفید بنظر رسیدن دانههای برف این میباشد که دانههای برف مانند منشور عمل کرده و تمام نور خورشید را بطور یکسان بازمیتابانند.
هر دانه برف ممکن است تا آنکه به سطح زمین برسد 2 ساعت در راه باشد.
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : یکشنبه 18 دی 1384 [11:06 ]
> دانه های برف
بله چون همه آنها را خدا طراحی کرده است .
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : دوشنبه 19 دی 1384 [05:29 ]
> دانه های برف
دارا
هیچ دو دانه بلور برفی که میبینید کاملا یکسان نیستند , خود این موضوع مدتها جزو اسرار بود و کسی به چگونگی آن پی نبرده بود اما اخیرا به چگونگی شکل گیری دانه برف پی برده اند و علت شکل گیری آن از ابتدا بخاطرشکل یخ کردن ملکول آب است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده که شکل اولیه آنرا تعیین میکند و همیشه زاویه هایش از زاویه های اتم اکسیژن و اتم کربن های کنار هم پیروی میکند , یخ کردن این ملکول ها در رابطه با ملکول های دیگر جز کوچکی از دانه برف را که کریستال یا بلور برف نام دارد و شکل هندسی منظمی دارد تشکیل میدهد که با افتادن دانه های کوچک دیگر روی دانه قبلی و یا پیوستن قطرات آب در حال یخ کردن و پیوند آنها مرتب این شکل ها با جا گیری تازه در کریستال های قبلی طوری جفت میشوند که اندازه اش بزرگتر و بزرگتر میشود و در جفت شدن تمام آنها تحت یک قاعده عمل میکنند اما هر دانه با دانه دیگر شکلش دقیقا یکی نیست ولی همه با هم شبیه هستند . اصابت هر دانه برف به سطحی صاف میتواند شکل قبلی آنرا تغییر دهد .شکل های زیر را ببینید .
برف نارنجی و زرد رنگ مناطقی از سه استان واقع در منطقه سیبری روسیه به وسعت یک هزار و ۵۰۰کیلومتر مربع را پوشاند. به گزارش روز جمعه شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه،این پدیده طبیعی نادر در دو روز اخیر، ۴۹روستا و بخش در استانهای تیومن، اومسک و تومسک را رنگی کرده و با وجود ایجاد برخی نگرانی ها، به طبیعت و جنگلها شکل زیبایی بخشیده است.
وزارت موقعیتهای اضطراری روسیه برای آزمایش برف و احتمال خطر آن برای سلامتی انسانها،آزمایشگاه سیار به منطقه اعزام کرد و نتایج آزمایشهای اولیه از نمونههای برف نشان داد که آلودگی رادیواکتیوی یا شیمیایی ندارد. رادیو اکو مسکو به نقل از `ویکتور چیپچای` رییس اداره موقعیتهای اضطراری استان تیومن گفت: در برف رنگی ترکیبات فلزی چهار برابر بیشتر از حد معمول میباشد.
ایرنا
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!