منو
 صفحه های تصادفی
ابراهیم بن عبدالله بن حسن بن علی علیه السلام
قارن بن ونداد هرمزد
لیروکنیت
رایانه کار ICDL درجه 2
سحابی خرچنگ
ماشینهای بادی
آفات روح انسان
انقلاب اپتیکی
کاپیتولاسیون
پلانک
 کاربر Online
801 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  شنبه 17 دی 1384 [12:39 ]
  آیا برای درمان بیماری ایدز راهی پیدا خواهد شد؟
 


هم اکنون بیش از سی میلیون نفر در سراسر دنیا به ویروس ایدز آلوده‌اند که شمار وسیعی از آنان در سالهای آینده خواهند مرد، این در حالی است که این بیماری در انگلستان تقریبا شکست خورده است. آنچه مقابله با ایدز را مشکل ساخته ، غیر موثر شدن داروهای مصرفی بعد از چند ماه است.

بررسیهای بالینی اخیر نشان داده که استفاده همزمان از مخلوط چند دارو جهت درمان ، تاثیر مهمی در کنترل بیماری دارد. تعدادی از پژوهشگران بر روی 5% افراد میتلا ولی بدون علامت تحقیق می‌نمایند، شاید یک صفت ژنتیکی در این افراد باعث مقابله سیستم ایمنی با ویروس HIV میشود. اما راز آن همچنان نامش است.


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  یکشنبه 18 دی 1384 [15:14 ]
  > آیا برای درمان بیماری ایدز راهی پیدا خواهد شد؟
 

طاعون جدید به عنوان یک مشکل جهانی بهداشت عمومی با شرایطی اضطراری ، خارق‌العاده و بی‌سابقه می‌باشد. یک واکسن مطمئن و موثر جهت پیشگیری یا تاخیر در ابتلا به ایدز یا جلوگیری از پیشرفت بیماری یک مکمل حیاتی بر تلاشهای جهانی جهت پیشگیری و کنترل ایدز می‌باشد.

اگر چه پیشرفتهای قابل توجهی در ساخت واکسن ایدز حاصل شده اما موانع مستحکم همچنان وجود دارد. الگوهای حیوانی که جهت آزمایش واکسنها مورد استفاده قرار گرفته‌اند محدودیتهای زیادی دارند. واسطه‌های ایمنی در جهت ایجاد محافظت ناشناخته مانده‌اند.


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فرشباف 3 ستاره ها ارسال ها: 213   در :  چهارشنبه 15 آذر 1385 [09:20 ]
  داروهای ضد ایدز
 

داروهای ضد ایدز
از زمان آغاز اپیدمی اچ آی وی، مجموعه ای از داروها ساخته شده اند که از طریق مهار توانایی تکثیر این ویروس، عمر افراد مبتلا به اچ آی وی را به طور قابل ملاحظه ای افزایش می دهد. این داروها از سرعت نابودی سی دی 4 + بیماران می کاهد و می تواند بروز ایدز را به تاخیر بیاندازد، اما آن را معالجه نمی کند.
در مجموع چهار دسته دارو وجود دارد که در مقاطع مختلف آلودگی و رشد اچ آی وی و ایدز عمل می کنند:
1) بازدارنده های ورودی: این داروها به پروتئین های موجود بر سطح بیرونی ویروس اچ آی وی می چسبد و از پیوستن و ورود آن به سلول های سی دی 4 + جلوگیری می کند. تاکنون تنها یک نمونه از دارو، به نام `فوزیون` (Fuzeon)، وارد بازار شده است.
2) بازدارنده های ان آر تی (Nucleoside reverse transcriptase): این بازدارنده ها ویروس اچ آی وی را از نسخه سازی از ژنهای خود باز می دارد. نوکلیوسایدها مصالح ساختمانی این ژنها هستند. این دارو فرآیند نسخه سازی را از طریق تولید نمونه های معیوبی از این مصالح ساختمانی مختل می کند.
3) بازدارنده های ان ان آر تی (Non-nucleoside reverse transcriptase): این بازدارنده ها نیز فرآیند نسخه سازی را مختل می کنند. آنها با چسباندن خود به آنزیمی که این فرآیند را کنترل می کند نسخه سازی را مختل می کنند.
4) بازدارنده های نوع پروتیز (Protease): این داروها به آنزیم دیگری به نام پروتیز که نقشی اساسی در جمع آوری ذرات ویروس تازه دارد، می چسبند.
داروهای ضدویروس ایدز باید به صورت ترکیبی مصرف شوند. معمولا سه نوع داروی مختلف از دست کم دو دسته مختلف از داروها به طور همزمان به بیمار تجویز می شود. با تغییر شکل دادن ویروس اچ آی وی، برخی از نمونه های این ویروس در مقابل داروها مقاوم می شوند. بنابراین شانس کنترل اچ آی وی در صورت استفاده از چند دارو بیشتر خواهد بود. در برخی موارد از آلودگی های تازه، ویروسهایی ردیابی شده اند که حتی پیش از آغاز معالجات در برابر داروهای موجود مقاومت نشان می دهند.
عوارض جانبی
عوارض جانبی شایع:
- تهوع، استفراغ، سردرد، خستگی مفرط، کهیر، اسهال، بی خوابی، بی حسی در اطراف دهان، درد معده
سایر عوارض جانبی
- التهاب لوزالمعده، آسیب به کبد و لوزالعمده، زخمهای درون دهان، تغییر شکل بدن، آسیب به سلولهای عصبی، کم خونی، درد عضلانی و ضعف.

  امتیاز: 0.00