برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : شنبه 30 مهر 1384 [13:58 ]
انتقال یافته از بحث دانشنامه : انار
از پیوند انار برای بحث در مورد این صفحه استفاده کنید.
و اضافه کنید (به نقل از روزنامه جام جم 30 شهریور 1384)
محققان آمریکایی و اروپایی گفتند: انار جدا از کاهش ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی، ابتلا به روماتیسم را نیز کاهش می دهد.
به نوشته الشرق الاوسط، تحقیق آن ها نشان داد: انار مانع از بین رفتن غضروف مفاصل، کاهش میزان کلسترول خون وعامل پیشگیری از کمبود اکسیژن مغز می شود.
محققان گفتند: هر دانه انار به طور متوسط 100 کالری دارد. این میوه دارای مواد ضد اکسیده شدن مثل پولیوینول، پتاسم و ویتامین سی است.
هر انار 40 درصد ویتامین سی مورد نیاز بدن انسان را تامین می کند. ویتامین B1 ، B2 و اسیدهای آمینه از دیگر مواد موجود در انار هستند
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!