چرا اجاقهای ریز موج (مایکروفر) غذا را بهتر از اجاقهای معمولی میپزند؟
تابشهای مایکروویو یا ریز موج ، گستره 300 تا 300 هزار مگاهرتزطیف الکترومغناطیسی را تشکیل میدهند(طول موج یک متر تا یک میلی متر). اما اجاقهای ریز موج در فرکانس ثابت 245 مگاهرتز (12cm) طراحی شدهاند. تابش ریزموج با این بسامد تا عمق 2 تا 4 سانتیمتری غذا نفوذ کرده ، باعث چرخش و ارتعاش اجزای مولکولی متحرک و قطبی غذا بویژه آب آن میشود که این همان گرم شدن و جوشیدن آب است.
از آنجا که آب غذا در اجاق ریز موج تا عمق 4 سانتیمتر به یکباره شروع به جوشش میکند، پخت غذا بمراتب سریعتر از زمانی انجام میگیرد که در اجاقهای معمولی استفاده میشود.
در این اجاقها (اجاقهای معمولی) ، آب ابتدا در سطح غذا به جوش میآید و سپس گرما به داخل غذا نفوذ میکند. از طرف دیگر در اجاق حرارتی برای گرم کردن غذا تمامی محدوده طول موج از امواج رادیویی گرفته تا زیر قرمز بوجود میآید (تابش جسم سیاه) که تنها بخش کوچکی از آن را غذا جذب و صرف پختن میکند و بقیه تلف میشود. اما در اجاقهای ریز موج ، فقط طول موج مفید برای پخت غذا بکار میرود که انعکاسهای آن نیز از دیواره های اجاق دوباره به غذا باز میگردد.
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : جمعه 14 بهمن 1384 [18:06 ]
> چرا اجاقهای ریز موج (مایکروفر) غذا را بهتر از اجاقهای معمولی میپزند؟
اطلاعاتی برای تعمیر مایکروفر:
1هر مایکروفر دارای چند جزء اصلی است.الف-ترانس ولت بالا از 1500 تا 5000 ولت. ب-خازن ولت بالا . پ- دیود ولت بالا که از خازن با شاسی وصل است. ت-مگنترون یا همان دستگاه تولید اشعه فرکانس بالا ث- موتور گرداننده صفه کفی.
در شکل زیر روش تست این قطعات را می بینید
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!