منو
 کاربر Online
720 کاربر online
 : روان شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline کیانی 3 ستاره ها ارسال ها: 244   در :  سه شنبه 19 مهر 1384 [04:47 ]
  اختلالات رفتاری
 

اختلالات رفتاری : بی نظمی در رفتار است که از نظر روانشناسی بیمار روانی کسی است که هدف اجتماعی پسند ندارد .

اختلالات رفتاری بر حسب شدت دو دسته :

1- نوروزها : اختلالات خفیف رفتاری : در این بیماری ها عملکرد اصلی شخصیت دگرگون نمی شود . فرد نارحتی خود آگاهی دارد ، افرادی که به این بیماری مبتلا هستند نوروتیک نیز گویند . نقش اجتماعی خود را از یاد می برند حالت پر خواشگری دارند و خوابها و روابط جنسی آنها آشفته است .
علل نوروزها در بزرگسالان عاطفی است بر اثر مسمومیت ها ، عفونت ها ، اختلالات غددی و رایج ترین آن بر اثر تعارض های درونی است . هیستری یا تجلی اختلال روانی به صورت نارحتی جسمی است .

2- پسیکوزها : اختلالات شدید رفتاری است که فرد با واقعیت ارتباطی ندارد و از بیماری خود آگاهی ندارد . که نوع دیگر بیماری روانی هست به نام اسکیزو فرنی ، مانیک و دپرسیون است .
اسکیزوفرنی : بیماری روانی شدید که فرد از خود بیگانه است و نمی توان با او ارتباط بر قرار کرد . حرکات عجیبی در چهره و دست نشان می دهد . تکانهای عصبی شدیدی دارد که بیمار به اجبار باید بستری شود .
مانیک : به صورت ادواری جلوه می کند ، بیمار به طور دائم شوخی می کند و برای جلب توجه لباسهای رنگی و زیور آلات استفاده می کند .
دپرسیون : بیمار کاملا" افسرده ، بی حال و بی علاقه است ،بی لیاقت و کند کار است .






















  امتیاز: 0.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  پنج شنبه 21 مهر 1384 [04:49 ]
  > اختلالات رفتاری
 

دوستان در مورد اختلالات روانی به مقالات زیر مراجعه کنید.

اختلالات روانی ، اختلالات شخصیت و اختلالات یادگیری.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 20 اسفند 1384 [07:41 ]
  انتقال یافته از پرسش و پاسخ >>اختلال رفتاری در نوجوانان در مورد گوشه گیری +انزوا طلبی (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:سمانه زارعیان

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  شنبه 05 فروردین 1385 [06:54 ]
  بارزترین علامت اختلال کج خلقی!
 

اختلال کج خلقی

دکتر " مسعود محمدی" نظرش بر این هست که کج خلقی یا "دیس تایمی" حالت ضعیف‌تر افسردگی و اختلال دو قطبی است که فرد مبتلا به آن نیاز به بستری شدن ندارد. فرد مبتلا به اختلال کج خلقی، حداقل دو سال در بیشتر اوقات روز افسرده است. احساس بی‌کفایتی مداوم، زود عصبانی شدن و بی‌علاقگی نسبت به انجام کارهای روزمره ازدیگر نشانه‌های بروز این اختلال در فرد است که معمولا از سنین نوجوانی شروع می‌شود.

راه‌های درمان این اختلال در فرد

درمان مبتلایان به این اختلال از دو طریق درمان دارویی و غیردارویی امکان پذیر است. در درمان غیردارویی مهم‌ترین راه، شناخت درمانی از طریق دادن شناخت برای جایگزین کردن تفکر درست به جای تفکر غلط طی جلسه‌های متعدد و گروه درمانی است. از آنجا که درمان غیر دارویی برای تمام بیماران همچون افراد سالمند، کم سن و کم سواد امکان پذیر نیست، در رابطه با این بیماران فقط مصرف دارو توصیه می‌شود.

راههای پیشگیری از این احتلال

آموزش بهداشت روان، در نظر گرفتن جنبه‌های مثبت زندگی، لذت بردن از طبیعت و داشتن تفریحات سالم در پیشگیری از ابتلا به این اختلال عاطفی موثر است. رژیم غذایی مناسب، مشاوره با روانشناس، کاهش فشارهای وارده به فرد، کاهش مشاجرات والدین و بسترسازی مناسب توسط خانواده و جامعه، آموختن مهارت‌های زندگی به جوانان همچون توانایی حل مساله، ایجاد روحیه امیدواری در جوانان نیز در پیشگیری از ابتلا به این اختلال نقش موثری دارد.

  • منبع: ایرانا

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 17 تیر 1385 [08:53 ]
  اختلالات رفتاری
 

lol

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست