منو
 کاربر Online
1264 کاربر online
 : روان شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  دوشنبه 21 شهریور 1384 [03:22 ]
  بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

با سلام

دوستان عزیز ، می‌خواهیم بخشی از انجمن روانشناسی را به یک موضوع جالب و پرطرفدار (مخصوصا در بین نوجوانان و جوانان ) اختصاص بدهیم.

موضوع یا عملی که اسمش به گوش همه شما خورده و احتمالا تا حدی اطلاعات در مورد آن دارید.

" هیپنوتیزم" . اینکه هیپنوتیزم چیه ، چگونه به وجود آمد؟ و چه کاربردی دارد؟ اصلا این کار (هیپنوتیزم کردن ) خوب و مفیده یا اینکه ...

لطفا نظراتتان را در مورد این موضوع در این قسمت مطرح کنید .، هر ذهنیت ، احساس یا اطلاعاتی که راجع به هیپنوتیزم و هیپنوتیزم کردن دارید . ما مشتاقانه منتظر شنیدن مطالب و نظرات شما دوستان و مخاطبان عزیز هستیم.

img/daneshnameh_up/9/9c/R_SH_H_01.jpg

  امتیاز: 9.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 22 شهریور 1384 [03:45 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

منتظر اطلاعات ارزشمند من باشید tapesh001@gmail.com

  امتیاز: 4.60     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 22 شهریور 1384 [04:05 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

salam
hipnotizm yek elme .
va hamejor estefadee dare.
che khob che bad.
ebda konanade va moktashefesh frants mesmer bode.
man ke vaghean alaghe daram ke yad begiram.
kheili chiza mishe azash fahmid....
bye.

  امتیاز: 5.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  سه شنبه 22 شهریور 1384 [07:39 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

هیپنوتیزم یا خود هیپنوتیزم

  • دستیابی به عمیقترین ضمیر ناخودآگاه در حداقل زمان
  • چگونگی تغییر سریع شخصیت ، باورها ، نگرشها و عادتها
  • عملی ترین شیوه حذف ناهنجاریها و مشکلاات محیطی
  • رسیدن به مراحل خود به خودی و بیهوشی هیپنوتیزمی
  • چگونگی کار و مطالعه در حال هیپنوتیزم
  • ارتباط تنفس با هیپنوتیزم
  • آثار معجزه آسای تلقین
  • کنترل جسم و روح و غلبه بر نیروی جاذبه
  • هیپنوتیزم برای کسب زندگی آرام
  • دست یافتن به ناشناخته‌ها بوسیله هیپنوتیزم

پیرامون موضوعات اخیر هم مباحثی خواهیم داشت.

  امتیاز: 7.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 22 شهریور 1384 [12:17 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 


خواب مصنوعی که در زمانهای گذشته از جمله پدیده های ماوراءالطبیعه بشمار میرفت از زمان دکتر آنتوان مسمر ، یعنی از سال 1774 میلادی ، ارزش درمانی آن کشف و به عنوان علم مربوط به روان مطرح گردید که ابتدا نام "مغناطیس " و سپس "مانیه‌تیسم " بر آن نهاده شد .

سالها بعد در 1842 این فن توسط جراح معروف انگلیسی دکتر "برید"با نام "هیپنوتیزم "معرفی شد که اکنون نیز به همین نام خوانده می شود.و به عنوان پدیده ای مرتبط با فیزیولوژی و روانشناسی در درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار می گیرد.

علی خواه


  امتیاز: 4.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه یاری 3 ستاره ها ارسال ها: 237   در :  پنج شنبه 24 شهریور 1384 [07:26 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

تعلق و وابستگی به جسمانیت وعادت کردن به آن ، دلیل بسیاری از مشکلات روحی یا حتی از دست دادن لذتهای بی نهایتی است که خداوند امکان تجربه آن را به بشر داده است ...لذا اولین مرحله و گام در رسیدن به عالم آرامش و در واقع رسیدن به او ، رها شدن از جسم و قطع تعلقات است .
مقاله زیر آموزش ساده ترین نوع خود هیپنوتیزم به عنوان Relaxation ، مقدمه ای برای کنترل ذهن ، راز اصلی تمرکز قوا و حذف تنشهای غیر ضروری و زیانبار بدن است .


مراحل یازده گانه:

1)شروع خواب مصنوعی: مکانی ساکت و دنج پیدا کنید ، آرام روی صندلی ای راحت بنشینید و یا در جایی نرم دراز بکشید (گذاشتن موسیقی ای آرام یا صدای طبیعت می تواند کیفیت کار را بهتر کند). سپس چشمها را بسته و از 10 تا 1 به صورت معکوس بشمارید به طوریکه شماره ها یک در میان با دم و بازدم تنظیم شوند ، مثلا با شماره 10 ،نفسی عمیق بکشید و 15 ثانیه نگهدارید سپس با شماره 9 بیرون دهید و همینطور الی آخر. . . در ضمن تصور کنید لحظه به لحظه و با هر شماره بدن شما سنگینتر می شود.

2)رها سازی پاها: ابتدا پای راست خود را از انگشتانش تا کمر(یا تا زانو)در ذهن مجسم کنید . آن را احساس کنید و در ذهن خود تصور کنید که تمام اجزای آن مثل خمیر شل ، گرم و سنگین شود ؛ سنگین سنگین ،این کلمه را 5 بار تکرار کنید ؛ وارد جزئیات شوید و سعی کنید به ترتیب عمل کنید یعنی به خود القا کنید که پای راستتان تا کمر از نوک انگشتان ، پاشنه پا ، کف پا، ساق پا، ران و... همه و همه شل ، سنگین و گرم شده اند بعد همینطور پای چپ(برای اینکار می توانید در ذهن خود 5 بار به پاهایتان دستور بدهید که آرام سنگین و گرم شو و بگویید لحظه به لحظه پاهایم گرمتر و سنگینتر و شل تر می شوند . احساس سه کلمهً گرم ، سنگین و شل را مدام در ذهن خود تکرار کنید .)

3)رها سازی تنه: یک نفس نیمه عمیق و آرام بکشید و همه بدنتان را رها کنید.حالا عضلات شکم ، سینه ، سرسینه ها و پهلوها را رها کنید ؛ تصور کنید تمام قسمتهای بدنتان شل شده اند لذا این قسمتها را ، راحت ، آسوده ، شل ، سنگین و گرم شده باور کنید ، می توانید 5 بار ذهنی بگویید از کمر تا کتفم شل و سنگین شده و لحظه به لحظه گرمتر و شل تر و روانتر می شود .(به تصویر کشیدن اجزاء بدن در ذهن به صورت ماده ای مثل خمیر یا هر ماده ای که در حال وارفتن و روان شدن باشد بسیار کمکتان می کند)

4)رها سازی دستها: منظور ، قسمت مچ دست تا انگشتان می باشد ؛ پس ابتدا دست راست و سپس چپ خود را رها و شل کنید ،دقیقا مانند مراحل قبل ؛یعنی تصورکنید تمام اجزای دست مورد نظر شل و سنگین شده .بهتر است از نوک انگشتان شروع کنید و 5 بار به خود بگویید دست چپم شل و سنگین شده است ،آرام و رها .

5)رها سازی کتفها و بازوها: کتفها و بازوهایتان را شل ، سنگین و بدون هیچ انقباضی قرار دهید (همانطور که با اعضای قبلی رفتار کردید) ، می توانید تصور کنید همینطور که بازوهای شما سنگین، شل و گرم می شوند به تدریج مثل خمیری نرم ، روان به سوی پاهایتان در جریان است .

6)رها سازی سر: حال نوبت عضلات گردن ، فک ، چانه ، صورت ، لبها ، گونه ها ، پیشانی ، گوشها ، ماهیچه های زیر چشم و موها رسیده است .تصور کنید اختیار این قسمتها دست شما نیست و همه شان شل ، گرم ، سنگین و مایع شده اند ؛ رهایشان کنید و در ذهن ببینید صورتتان آرام و آسوده شل شده است .

7)چسباندن پلکها: اکنون تصور کنید پلکهایتان شدیداً به هم چسبیده اند ، یعنی تصور کنید آنها را با قویترین چسب دنیا به هم چسبانده اند و شما در ذهن خود مجسم کنید که نمی توانید چشمهایتانرا باز کنید آرام آرام عضلات صورت را شل کرده و رهایشان کنید .

8)پاکسازی آلودگیها: در این مرحله در ذهن و خیال خود تصور کنید هوایی زلال و شفاف (ترجیحا قابل رویت) به درون ریه هایتان می فرستید به طوریکه این هوا علاوه بر ریه ها ، به تمام سلولها و اتمهای اجزای دیگربدن نیز وارد شده و همه عضلات داخلی و ماهیچه ها و مغزتان را پاک پاک پاک ، صاف و زلال و شفاف می کند و به همین دلیل هوای وارد شده سیاه رنگ می شود ؛ پس در بازدم ، آن رنگ سیاه که در واقع بیماریها ، نقطه ضعفها ، ناراحتی ها و مشکلاتتان است بیرون می رود . این تنفس شامل دم پاک و بازدم سیاه رنگ را مرتب تکرار کنید و تصور کنید که با بیرون رفتن تنشها و بیماریها به صورت دود سیاه ، لحظه به لحظه شادابتر و سرحالتر می شوید و رفته رفته رنگ سِاه بازدمها نیز کمتر می شود تا آنجا که هم دم و هم بازدمتان زلال و شفاف و پاک می شوند و در واقع تمام سلولهای بدنتان را پاک و تمیز و جوانتر شده می بینید .

9)افزایش کیفیت آرامش: تصور کنید کنار دریا در ساحلی بسیار زیبا یا کنار رودخانه ای جنگلی یا در باغی سرسبز و آرام یا روی تشکی نرم و لطیف یا قایقی راحت در وسط اقیانوسی آرام زیر گرمای مطلوب خورشید ونسیم خنک پرطراوتی(و خلاصه هر مکان و فضای آرامشبخشی که بودن در آنجا را دوست دارید )دراز کشیده اید ؛ احساس کنید که نسیم دریا یا صدای آب شما را آرام و آرامتر می کند ، خورشید به صورت حرارتی مطبوع بر شما می تابد و بدنتان را نوازش و گرم می کند . حالا در ذهن بگویید لحظه به لحظه آرامتر می شوم ، دستهایم ، پاهایم ،کمرم ،سینه ام ،شکمم ،عضلات صورتم همه سنگین و سنگین تر می شوند .دست چپم ، سنگین شده سنگین سنگین ، دست راستم شل و آرام شده سنگین سنگین ، گرم گرم ؛ هر نفسی که می کشم مشکلات ، تنشها ،بیماریها و انقباضها از بدنم حذف میشود و من آرام و راحتم ، پاهایم ، سینه ام و سرم سنگین و گرمند ، من راحتم من آرامم . در اوج نشاط وآرامش ، آسوده و راحت ، رها و آزاد و شاد و امیدوار .(دقت کنید که تکرار این کلمات و تصور کردن دوباره اجزای بدن به صورتی آرام در افزایش کیفت آرامش شما بسیار مهم است).

10)تلقین خواسته ها: این مرحله ، مرحله تلقین دقیقتر آمال است ؛ هر چه می خواهید و هر آرزوئی که دارید به صورت جمله ای کوتاه در ذهن خود بیان کنید مثلا بگوئید من هر لحظه به لحظه و روز به روز از هر لحاظ بهتر می شوم یا من در درسها یا کارم موفق هستم ،یا من ثروتمندم ،یا من سالمم . حتما این جملات را به زبان حال (نه اینکه از این به بعد می خواهم باشم)و با ساختاری مثبت بیان کنید (ا زکلمات منفی و کلمه نه خودداری کنید) . جملات را چندین بار تکرار کنید و تصور کنید که به هدف خود رسیده اید .دوستان را ببینید که برایتان شادمانی می کنند ، صداها را بشنوید که به شما تبریک می گویند ، افراد و دوستان شما را در بغل کرده می بوسند و موفقیتتان را تبریک میگویند ، احساس بسیار بسیار خوبی دارید .

11)بیدار شدن از خواب مصنوعی: آرام آرام از 1 تا 10 بشمارید ، با هر شماره تنفس را تندتر کنید کوتاه و سریع ، و به خود بگویید وقتی به 10 رسیدم چشمهایم را باز می کنم ، شاداب و سر حالم ، کاملا با نشاط و سرحال ، خوشحال و پر انرژی . انگشتان پای راست را تکان بدهید ، آنگاه انگشتان پای چپ ،ساق پای راست و ساق پای چپ ؛رانها را به حرکت درآورید ؛ پاها را بالا بیاورید ؛ دستهایتان را تکان دهید ؛ گردنتان و عضلات صورت را منقبض کنید ، تکان بخورید ، شاد و سر حال چشمها را باز کنید و بعد از 30 ثانیه بنشینید با این عمل شما امواج آلفا مغز خود را فعال می کنید .( تذکر مهم اینکه در مرحله 11 حتما با تلقین معکوس ، حالت سنگینی و کرختی بدنتان را حذف کنید مثلا بگویید پای چپم سبک شده ، دمایش عالیست و راحتم ، همچنین حتما تلقین کنید من بعد از بیداری شاد و سرحال و پر انرژی می شوم ، تمام اعضای بدنم در حالت عادی راحتتر و پر انرژی اند.)



منبع : سایت ستاره سرخ


  امتیاز: 2.60     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  یکشنبه 27 شهریور 1384 [15:58 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

به نظر من این چرندیا همش کشکه سر کار گزاشتن خود ودیگران استtwistedmrgreen

  امتیاز: 4.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  دوشنبه 28 شهریور 1384 [03:10 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

چه بیماریهایی از طریق هیپنوتیزم قابل درمان می‌باشند؟

انجام عملهای جراحی سنگین مانند جراحی قلب ، کلیه ، کبد و .. یا قطع دست و پای بیمار معمولا به ندرت بوسیله هیپنوتیزم انجام می‌شود ولی برای انجام جراحی‌های سبک از هیپنوتیزم زیاد استفاده شده و چگونگی انجام مراحل مختلف استفاده از این روش در تعداد زیادی عمل سزارین و زایمان بدون درد و یا عمل فک و کشیدن دندان و... در نشریه های گوناگون به چاپ رسیده است.

علاوه بر عملهای جراحی ( درمانهای جسمی ) بسیاری از ناراحتیهای فکری و اختلالات روانی ، سردرد ، تنگی نفس ، لکنت زبان ، سرفه‌های عصبی ، بیخوابی ، نگرانی و اندوه برخی ناراحتی‌های قلبی ، ترس ، اضطراب ، نومیدی ، دلسردی ، نارضایتی ، دردهای نابهنگام شکم - پشت - دست - پا - گردن و بسیاری دیگر از بیماری‌ها و ناراحتی‌هایی که منشا عصبی- روانی داشته باشند ، بوسیله ‌‌هیپنوتیزم قابل درمان می‌باشند.

اصل مهم در درمان تشخیص درد می‌باشد ، زیرا با تشخیص صحیح بیماری و شناخت عامل و انگیزه بوجود آورنده آن ، به خوبی میتوان به درمان آن پرداخت.



  امتیاز: 5.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  چهارشنبه 30 شهریور 1384 [04:38 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 


امروزه تقریبا همه می‌دانند که می‌توان با مختصر تمرین عملی خود و دیگران را هیپنوتیزم کرد. مشروط بر اینکه از طریق مطالعه اطلاعات و شناخت لازم را در خصوص اطوار و حالات روان افراد کسب نمایند. اما قبل از آنکه هیپنوتیزم کنیم لازم است که مختصر تمریناتی را جهت تقویت جسم و روان خود داشته باشیم تا به هنگام عمل خود در کمال سلامت و نشاط بوده و ضمن تسلط بر اوضاع جلسه اثر مطلوبی نیز بر سوژه یا بیمار داشته باشیم.

برای موفقیت در هیپنوتیزم داشتن علاقه واقعی به این فن و شکیبایی فوق‌العاده و همچنین اعتماد به نفس فصاحت بیان ، قدرت تلقین لازم و ضروری است. در عمل هیپنوتیزم گاهی نگاه ثابت همان اثر را روی شخص می‌گذارد که تمرکز اشعه خورشیدی روی عدسی. به همین جهت اکثر هیپنوتیزم کننده‌ها از چشمهای خود برای هیپنوتیزم کردن استفاده می‌کنند. علتش این است که نگاه خیره و مستقیم ایجاد تمرکز فکر می‌کند. پلک زدن خود یک رفلکس است که خارج از اراده ماست و لذا هیپنوتیزور باید در مقابل این رفلکسها حاکمیت داشته باشد و به هنگام عمل از پلک زدن بپرهیزد.


  امتیاز: 4.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  شنبه 02 مهر 1384 [02:21 ]
  جمعبندی بحث هفتگی
 


هیپنوتیزم

خواب مصنوعی که در زمانهای گذشته از جمله پدیده های ماوراءالطبیعه بشمار میرفت از زمان دکتر آنتوان مسمر ، یعنی از سال 1774 میلادی ، ارزش درمانی آن کشف و به عنوان علم مربوط به روان مطرح گردید که ابتدا نام "مغناطیس " و سپس "مانیه‌تیسم " بر آن نهاده شد.سالها بعد در 1842 این فن توسط جراح معروف انگلیسی دکتر "برید"با نام "هیپنوتیزم "معرفی شد که اکنون نیز به همین نام خوانده می شود.و به عنوان پدیده ای مرتبط با فیزیولوژی و روانشناسی در درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار می گیرد.

آیا می‌توان خود و دیگران را هیپنوتیزم کرد؟

امروزه تقریبا همه می‌دانند که می‌توان با مختصر تمرین عملی خود و دیگران را هیپنوتیزم کرد. مشروط بر اینکه از طریق مطالعه اطلاعات و شناخت لازم را در خصوص اطوار و حالات روان افراد کسب نمایند. اما قبل از آنکه هیپنوتیزم کنیم لازم است که مختصر تمریناتی را جهت تقویت جسم و روان خود داشته باشیم تا به هنگام عمل خود در کمال سلامت و نشاط بوده و ضمن تسلط بر اوضاع جلسه اثر مطلوبی نیز بر سوژه یا بیمار داشته باشیم.

برای موفقیت در هیپنوتیزم داشتن علاقه واقعی به این فن و شکیبایی فوق‌العاده و همچنین اعتماد به نفس فصاحت بیان ، قدرت تلقین لازم و ضروری است. در عمل هیپنوتیزم گاهی نگاه ثابت همان اثر را روی شخص می‌گذارد که تمرکز اشعه خورشیدی روی عدسی. به همین جهت اکثر هیپنوتیزم کننده‌ها از چشمهای خود برای هیپنوتیزم کردن استفاده می‌کنند. علتش این است که نگاه خیره و مستقیم ایجاد تمرکز فکر می‌کند. پلک زدن خود یک رفلکس است که خارج از اراده ماست و لذا هیپنوتیزور باید در مقابل این رفلکسها حاکمیت داشته باشد و به هنگام عمل از پلک زدن بپرهیزد.

چه بیماریهایی از طریق هیپنوتیزم قابل درمان می‌باشند؟

انجام عملهای جراحی سنگین مانند جراحی قلب ، کلیه ، کبد و .. یا قطع دست و پای بیمار معمولا به ندرت بوسیله هیپنوتیزم انجام می‌شود ولی برای انجام جراحی‌های سبک از هیپنوتیزم زیاد استفاده شده و چگونگی انجام مراحل مختلف استفاده از این روش در تعداد زیادی عمل سزارین و زایمان بدون درد و یا عمل فک و کشیدن دندان و... در نشریه های گوناگون به چاپ رسیده است.

علاوه بر عملهای جراحی ( درمانهای جسمی ) بسیاری از ناراحتیهای فکری و اختلالات روانی ، سردرد ، تنگی نفس ، لکنت زبان ، سرفه‌های عصبی ، بیخوابی ، نگرانی و اندوه برخی ناراحتی‌های قلبی ، ترس ، اضطراب ، نومیدی ، دلسردی ، نارضایتی ، دردهای نابهنگام شکم - پشت - دست - پا - گردن و بسیاری دیگر از بیماری‌ها و ناراحتی‌هایی که منشا عصبی- روانی داشته باشند ، بوسیله ‌‌هیپنوتیزم قابل درمان می‌باشند. اصل مهم در درمان تشخیص درد می‌باشد ، زیرا با تشخیص صحیح بیماری و شناخت عامل و انگیزه بوجود آورنده آن ، به خوبی می‌توان به درمان آن پرداخت.

مراحل انجام نوعی هیپنوتیزم

تعلق و وابستگی به جسمانیت و عادت کردن به آن ، دلیل بسیاری از مشکلات روحی یا حتی از دست دادن لذتهای بی نهایتی است که خداوند امکان تجربه آن را به بشر داده است ...لذا اولین مرحله و گام در رسیدن به عالم آرامش و در واقع رسیدن به او ، رها شدن از جسم و قطع تعلقات است . مقاله زیر آموزش ساده ترین نوع خود هیپنوتیزم به عنوان Relaxation ، مقدمه ای برای کنترل ذهن ، راز اصلی تمرکز قوا و حذف تنشهای غیر ضروری و زیانبار بدن است.

مراحل یازده گانه

1)شروع خواب مصنوعی
2)رها سازی پاها
3)رها سازی تنه
4)رها سازی دستها
5)رها سازی کتفها و بازوها
6)رها سازی سر
7)چسباندن پلکها
8)پاکسازی
9)افزایش کیفیت آرامش
10)تلقین خواسته‌ها
11)بیدار شدن از خواب مصنوعی

آیا بوسیله هیپنوتیزم می‌توان خلق و خوی فرد را تغییر داد؟

اصطلاح خلق و خوی ، یکی از واژه‌های مبهم روانشناسی است، زیرا خلق و خوی حالتی از مغز است. همچنین اصطلاح " وجود عقده " که ناشی از واخوردگی احساس می‌باشد.با وجود این بین روانشناسان اتفاق نظر وجود دارد که طرز رفتار و حرکات افراد ، معرف خلق و خوی آنهاست.حال باید دید آیا خصوصیات مختلف اخلاقی تحت تاثیر هیپنوتیزم تغییر می‌کند یا نه ؟

آزمایشات روانشناسی غیر هیپنوتیزمی نیز که از طریق تلقینات بر روی عواطف و احساسات و خلق و خوی افراد صورت گرفته ، نشان داده که : تلقین روی تغییر شخصیت افراد تاثیر زیادی دارد.همانگونه که عواطف و احساسات مختلف را از طریق هیپنوتیزم می‌توان در شخص بوجود آورد، همانگونه نیز می‌توان عواطف و خلق و خویهای منفی و مزاحم را بوسیله هیپنوتیزم از بین برد، ولی اثرات هیپنوتیزم نسبت به سوژه ها با خلق و خویها و ساختمان عصبی و فکری آنها و آمادگی آنها برای هیپنوتیزم شدن متفاوت می‌باشد.

آیا می‌توان روان‌پریشانی را با هیپنوتیزم درمان کرد؟

"پسیکوز" یا روان پریشانی نوعی بیماری وخیم روانی است که در آن جریان فکر و اندیشه و گفتار و اعمال مریض از روال عادی منحرف می‌شود. این نوع بیماری روانی معمولا با علائمی نظیر از دست دادن تماس با واقعیات ، اختلال درک ، پیدا شدن نحوه سلوکی بچگانه و قهقرایی و کاهش نیروی مهار کننده ، تمایلات اولیه و بروز افکار غیرعادی و... مشخص می‌شود. آنچه مسلم است این است که این بیماریها با هیپنوتیزم قابل معالجه نیستند ، زیرا اساس کار در هیپنوتیزم ، جلب توجه و دقت و آگاهی بیمار است ، که در بیمار روان‌پریشان ایجاد این حالت غیر ممکن است و لذا آنها هیپنوتیزم نخواهند شد. بخصوص اگر علت این بیماری عضوی باشد.

تعدادی از موردهایی که تاکنون بوسیله هیپنوتیزم درمان شده‌اند

*تنگی نفس
*بیخوابی
*ریزش مو
*بیماریهای روانی ناشی از عشق شدید
*لاغر شدن
*لکنت زبان
*ترک سیگار
*کمروئی
و...

به کمک هیپنوتیزم...

  • دستیابی به عمیقترین ضمیر ناخودآگاه در حداقل زمان
  • چگونگی تغییر سریع شخصیت ، باورها ، نگرشها و عادتها
  • عملی ترین شیوه حذف ناهنجاریها و مشکلات محیطی
  • رسیدن به مراحل خود به خودی و بی‌هوشی هیپنوتیزمی
  • چگونگی کار و مطالعه در حال هیپنوتیزم
  • ارتباط تنفس با هیپنوتیزم
  • آثار معجزه آسای تلقین
  • کنترل جسم و روح و غلبه بر نیروی جاذبه
  • هیپنوتیزم برای کسب زندگی آرام
  • هیپنوتیزم یا خود هیپنوتیزم
  • دست یافتن به ناشناخته‌ها بوسیله هیپنوتیزم

شرکت کنندگان در بحث

*علی خواه
*سمیه یاری
*حسین خادم
*سمیه فارابی اصل
*محمد
*ناشناس
*نیر فارابی اصل







  امتیاز: 7.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 07 آبان 1384 [02:08 ]
  > > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

> ناشناس:
> به نظر من این چرندیا همش کشکه سر کار گزاشتن خود ودیگران استtwistedmrgreenمحسن : تا اونجا که بشه دور ی از ان مسایل خوبه


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline کیانی 3 ستاره ها ارسال ها: 244   در :  شنبه 07 آبان 1384 [05:08 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

با سلام

از اینکه موضوع بسیار جالبی را بیان نموده اید تشکر .

فرانس مسمر پدر هیپنوتیزم و پزشک استرالیائی قرن 18 می باشد .
بیماران با هیپنوتیزم شدن درد و رنج سوختگی را فراموش کرده غذا می خورند و حرکت می کنند .

چند دستور برای هیپنوتیزم :
بنظر دکتر chambard وسائلی که هیپنوتیزم را به وجود می آورند باید به پنج گروه مطالعه کرد ؛
1- صفات روانی
2- صفات حسی
3- تأثیرات مکانیکی ( شوک ها و ضربه به پشت گردن )
4- تأثیرات فیزیکی ( آهن ربا ، جریان برق ضعیف )
5- تأثیرات مسموم کننده

شرایط عمومی : جائیکه در آن آزمایشهای هیپنوتیزم انجام می گیرد می بایست حتی المکان از سر و صدا دور بوده ساکت و آرام باشد . در ضمن باید جای باشد که بتوان به آسانی گرم نمود نور داخل اتاق هم باید سبز یا سفید بوده باشد و درجه حرارت اتاق هم بین 16 الی 22 باید باشد ولی بهترین و ایده ال ترین درجه گرمای اتاق 20 درجه است . اگر آزمایش شونده کم غذا خورده و خورده باشد کار بهتر انجام خواهد گرفت و یا حداقل باید دو ساعت بعد از غذا خوردن هیپنوتیزم را انجام داد و از قبل هم به فرد گفته می شود که مواد تحریک کننده مانند چای ، قهوه ، مشروبات الکلی و. . . استفاده ننماید .
باید اعتماد شخص را بدست آوریم تا تمامی افکار موجود در ذهن خود را از خود دور نماید حتی اگر در پیش آن شخص قبلا" شخص دیگری را هیپنوتیزم بنمائیم . اینکار خیلی کمک خواهد کرد .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline لیلا مهرمحمدی 3 ستاره ها ارسال ها: 411   در :  یکشنبه 08 آبان 1384 [07:34 ]
  > بحث هفتگی: هیپنوتیزم
 

هیپنوتیزم از دیر باز موضوع جذابی برای مردم بوده است و با اینکه اسرار آمیز به نظر میرسد از نظر علمی پذیرفته شده است.
اکثر مردم هیپنوتیزم را برای رسیدن به آرامش ترک عادتها و یادآوری خاطرات موثر میدانند.
چیزی که اغلب مردم توجه نمی کنند آن است که هیپنوتیزم ممکن است در هر لحظه اتفاق بیافتد.
هربار که ما درباره موضوعی صحبت میکنیم وارد ضمیر نا هشیار فرزندانمان می شویم و برای آن برنامه ریزی میکنیم گرچه چنین قصدی نداریم.
هیپنوتیزم غیر عمدی در زندگی روزمره سبب میشود والدین ناهشیارانه پیامهای خود را طوری به فرزندانشان منتقل کنند که آنها تسلیم شوند و به این ترتیب این پیامها تا آخر عمرشان
در رفتار آنها اثر خواهد گذاشت.
ذهن کودک مملو از سوالات مختلف است.شاید عمده ترین سوالات او در خصوص
خود شناسی یا مربوط به هویت آنهاست که زندگی و تصمیم های مهم ما بزرگسالان نیز بر اساس آنها شکل میگیرد. به همین دلیل است که ذهن بچه ها به طور قابل ملاحظه ای تحت تاثیرعبارتهایی است که ما با جمله "تو.....هستی" به آنها خطاب می کنیم.
وقتی پیام شما جملاتی از این قبیل باشد "تو چقدر بی مصرفی "آنها این گفته ما را در اعماق
ضمیر نا خود آگاه خود ثبت میکنند وچه بسا در بزرگسالی در بحرانهای زندگی به دلیل
یاد آوری این پیام مخرب شکست میخورند.
روانشناسان به این پیام به ظاهر ساده ولی در عین حال پیچیده اهمیت زیادی می دهند وآن را
در چهارچوب نظریه "اسناد" مطرح می کنند.اینگونه عبارتهای اخطاری منفی بارهاوبارها
در بزرگسالی اثر خود در زندگی فرد بر جای می نهد.



  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 26 اردیبهشت 1385 [09:00 ]
  پرسش هیپنوتیزم درمانی (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:

پروانه روحانی

با سلام و با تشکر فراوان از مطالب مفید شما در سایت

لطفا یک دکتر هیپنوتراپیست معرفی کنید.
با کمال تشکر

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مریم اعتصامی 3 ستاره ها ارسال ها: 441   در :  چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385 [13:42 ]
  هیپنوتیزم
 

خطرات و عوارض احتمالی هیپنوتراپی:

این درست است که هیپنوتیزم یکی از سالمترین و بی خطر ترین ابزارهای Alternative Medicine است اما نباید با ساده انگاری از خطرات بالقوه ای که در کاربرد نامتناسب آن وجود دارد غافل باشیم در واقع پزشک در کاربرد هیپنوز برای درمان بیماران مانند هر روش و ابزار دیگری باید کاملا از نحوه کاربرد موارد استفاده و موارد منع استفاده آن آگاه باشد .

در استفاده از هیپنوتیزم در هیچ گروه تشخیصی از مردم هیچ کنترااندیکاسیونی وجود ندارد بجز آنهایی که از Paranoid disorder یاschizophreniaParanoid رنج می برند .واین بخاطر این نیست که هیپنوتراپی واقعا خطرناک باشد وبه بیماران صدمه برساند بلکه به دلیل این است که فرد پارانوئید درک درستی از آن ندارد ...

به صراحت می توان گفت وقتی هیپنوز را یک پزشک آموزش دیده با تجربه شایسته دارای شرایط لازم بکار ببرد هیچ خطری برای بیمار ندارد حتی نه برای سایکوتیکها و نه سایر اختلالات شخصیتی.

اما یک اخطار بزرگ و حیاتی این است که تنها وتنها خطر واقعی هیپنوتراپی زمانی است که آن را یک هیپنوتیزور غیر ماهر و بی صلاحیت انجام دهد .
Hypnosis is not a party game...

خود هیپنوتیزم:

خود هیپنوتیزم طریقی است برای نگرش به درون , رجعتی است به خویشتن خویش و با استفاده از خلسه هیپنوتیزمی انسان بینشی عقلانی و احساسی نسبت به خود پیدا می کند . افرادی که هیپنوتیزم درمانی را بکار می برند معتقدند که ریشه بیماریهای روانی انسان در نوعی نگرش منفی نسبت به خود محیط و آینده است و نوروز ها از طریق نوعی نگرش منفی نسبت به خود ایجاد می شود. درمان این بیماریها بوسیله خود هیپنوتیزم ودادن تلقینات سازنده و عقلانی به خود ممکن است. خود هیپنوتیزم خود تلقینی یا تلقین به نفس است . در اصل همه هیپنوتیزم ها از نوع خود هیپنوتیزم هستند و اگر فرد خودش نخواهد در حالت خلسه قرار گیرد این غیر ممکن است. در دگر هیپنوتیزمی فردی دیگر با مهارت خود سوژه را راهنمایی می کند تا در شرایط خلسه قرار گیرد و سپس تلقینات لازم را به او می دهد.در خود هیپنوتیزم خود فرد نقش این راهنما را بازی میکند و فرایند درمانی را خودش اداره می کند . در خود هیپنوتیزم اهمیت تصویر سازی به مراتب از تمرکز که در دگر هیپنوتیزمی استفاده می شود بیشتر است . در بیشتر روشهای درمانی هیپنوتراپی , خود هیپنوتیزم جزئی از برنامه درمانی است . استفاده از این روش در درمانها به منظور افزا یش اعتماد به نفس , افزایش امید به درمان , سرعت بخشیدن به بهبودی کنترل اضطراب و کسب آرامش ایجاد سازگاری با بیماری و پذیرش آن و راه بهبود آن ،افزایش کیفیت زندگی بیماران , کاهش و تسکین درد و ... انجام میشود. همچنین به منظور افزایش قدرت حافظه و یادگیری، افزایش قدرت تمرکز و مهارتهای اجتماعی ونیز کسب موفقیتهای مختلف در زندگی و... به طور گسترده در بین افراد جامعه به خصوص دانش آموزان و دانشجویان قابل استفاده است .

تصورات غلط در مورد هیپنوتیزم:

تصورات غلطی که در هیپنوتیزم در جامعه وجود دارد سد مهمی را در راه پیشرفت علمی آن در جامعه به وجود آورده است .از جمله این تصور که هیپنوتیزم نوعی خواب است. در حالی که تحقیقات مختلف نورولوژیک نشان می دهد که امواج مغز در هیپنوتیزم با خواب متفاوت است علاوه بر آن ازنظر سایکولوژیک هم خصوصیات فرد هیپنوتیزم شده با فردی که به خواب رفته است متفاوت است . تصورات غلط دیگر مانند اعتقاد به اینکه در حالت هیپنوتیزم فردکنترل رفتاری خود را از دست می دهد و تحت تسلط هیپنوتیزور قرار می گیرد یا افرا د کند ذهن هیپنوتیزم می شوند یا اینکه فرد هیپنوتیزم شده ممکن است بیدار نشود یا اینکه افراد ساده لوح زودتر هیپنوتیزم می شوند و صدها تصور غلط دیگر . در حالی که حقایق علمی نشان می دهد افرادفقط در صورت تمایل می توانند هیپنوتیزم شوند و در حین هیپنوتیزم در صورتی که تلقینات ارئه شده با اعتقادات آنها مخالف باشد به راحتی در مقابل آن ایستادگی می کنند و در هر مرحله از هیپنوز در صورت تمایل می توانند ازحالت خلسه خارج شوند . همچنین مشخص شده که برعکس تصور حاکم , افراد با هوش هیپنوتیزم پذیری بالاتری نسبت به بقیه افراد جامعه دارند .

خلاصه آنکه مدارک علمی فراوانی وجود دارد که بسیاری از این تصورات غلط را به صورت علمی رد می کند .

آیا همه افراد قابل هیپنوتیزم شدن هستند ؟

تحقیقات و مشاهده علمی جدید در زمینه هیپنولوژی اطلاعات خیلی بیشتری در دسترس ماقرار داده است .
با توجه به متدهای جدید متنوعی که در دسترس قرار گرفته اند , تصور می شود در اکثریت عظیمی از افراد بشر قابلیت هیپنوتیزم شدن وجود داشته باشد .

در هیپنوتیزم از روشهای بدون کلامی می توان استفاده کرد و به این ترتیب حتی افراد کر و لال هم هیپنوتیزم شده اند .این مسئله این اهمیت را دارد که برای مقاصد درمانی لزوماًنیازی به خلسه های عمیق هیپنوتیزمی نیست و با درجاتی از آرمیدگی که برای تمام افراد به سادگی قابل دسترسی است, امکان درک و قبول تلقینهای درمانی در رفتار و اعمال آنها امکان پذیر است.

برای انجام یک جلسه هیپنوتراپی چه امکانات و زمانی صرف می شود ؟

هیپنوتراپی در بسیاری از بیماریهای مزمن هزینه های درمانی را کاهش می دهد زیرا هیپنوتیزم باعث کاهش طول دوره درمان می گردد.

مدت جلسات هیپنوتیزمی به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله نوع بیماری ,خصوصیات هیپنوتیزمی بیمار ,روشهای مورد استفاده توسط درمانگر وغیره .

اما استفاده از هیپنوتیزم در درمان ممکن است بین چند ثانیه تا حدود یک ساعت وقت بگیرد .حتماً لازم نیست فرد به طور کلاسیک مراحل ایجاد خلسه را طی کند. در بعضی از موارد بیمار بدون اینکه خودش متوجه شود یا تغییری در وضعیت او ایجاد گردداز پدیده های هیپنوتیزمی استفاده می شود.

روشهای ساده ای وجود دارد که همه افراد می توانندبه طور روزمره از آنها در افزایش عملکردهای خود ودرمان بیماریها استفاده کنند .
برای مثال :
قبل از به خواب رفتن در رختخواب طاق باز دراز بکشید , تمام بدنتان را کاملاً رها کنید دستها و پاها از همدیگر جدا باشند , به آرامی ده نفس عمیق بکشید و در حین این عمل کم کم خود را در فضای آرامش بخش مثل کنار دریا یا جای سرسبزیامحل دلخواه تصورکنید. در صورتی که این مراحل را به خوبی انجام داده باشید به آرامش عمیق می رسید , در این شرایط تلقینات مناسب را می توانید به خود بدهید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline کیانی 3 ستاره ها ارسال ها: 244   در :  یکشنبه 07 خرداد 1385 [04:57 ]
  آیا هیپنوتیزم میتواند نابغه بسازد ؟
 

آیا هیپنوتیزم میتواند نابغه بسازد ؟

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست