منو
 صفحه های تصادفی
تصنیف
رجعت زنان در زمان حضرت مهدی علیه السلام
کاکتوس
زیگومورف
اعمال اولیه
دانشنامه:فونت فارسی
متن پیمان نامه با یهودیان
رشته کاردان فنی عمران، پل سازی و ابنیه سازی
فرهنگ استان اصفهان
سترون کردن آب با کلر
 کاربر Online
292 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه نجوم 3 ستاره ها ارسال ها: 1615   در :  یکشنبه 03 اردیبهشت 1396 [08:34 ]
  عنکبوت درخشان و غول‌آسا
 

ساختار پیچیده‌ی سحابی سیاره‌نما با نام سحابی عنکبوت سرخ، احتمالا زمانی پدید آمده که یک ستاره‌ی معمولی، گازهای بیرونیش را پس زده و به یک کوتوله‌ی سفید تبدیل شده است.
سحابی متقارن و دو-لَپی عنکبوت سرخ (ان‌جی‌سی ۶۵۳۷)، در دل خود یکی از داغ‌ترین کوتوله‌های سفیدی که تاکنون دیده شده را دارد که احتمال می‌رود بخشی از یک سامانه‌ی ستاره‌ای دوتایی هم باشد. سرعت بادهای درونی که از ستارگان مرکزی سحابی -در مرکز تصویر- می‌وزد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر بر ثانیه برآورد شده. این بادها با وزیدن در راستای دیواره‌های سحابی، سحابی را گسترده‌تر کرده و باعث برخورد امواج گازهای داغ و غبار می‌شوند. اتم‌هایی که در این منطقه‌های برخوردی به دام افتاده‌اند از خود پرتوهایی می‌گسیلند که در این تصویر با رنگ نمایشی که تلسکوپ فضایی هابل گرفته، نمایان شده‌اند.
سحابی عنکبوت سرخ در صورت فلکی کمان (قوس) جای دارد. فاصله‌ی آن به درستی مشخص نشده ولی برخی آن را چیزی حدود ۴۰۰۰ سال نوری برآورد کرده‌اند ابعاد آن هم هنوز روشن نیست-م.


منبع: http://www.1star7sky.com/2017/04/RedSpider.html

  امتیاز: 0.00