منو
 صفحه های تصادفی
تیره هیدروفیلاسه
ویروس ها
جابر بن عبدالله انصاری
سل
سرعت انتشار امواج الکترومغناطیسی
متد تحقیق در فلسفه
مراحل ظهور حضرت مهدی عج
حکومت سلجوقیان، دورانی از عظمت و ثبات نسبی
شدت درخشانی و تابندگی
تربیت اولاد
 کاربر Online
441 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  پنج شنبه 12 شهریور 1394 [08:19 ]
  یافته های جدید دانشمندان درباره روغن ماهی
 

یافته های جدید دانشمندان درباره روغن ماهی

دانشمندان معتقدند روغن ماهی فایده قابل ذکری برای قلب و مغز ندارد، اما رژیم غذایی متعادل همراه با ماهی روغنی مفید است.

این یافته ها باعث خوشحالی ملیونها کودک در سراسر جهان خواهد شد که روزانه به اجبار قرص و دیگر فراورده های روغن ماهی مصرف می کنند. کما اینکه شوک بزرگی به بخش داروسازی که حدود 1.2 میلیارد دلار از محل فروش این نوع روغن به جیب می زنند، وارد می آورد.

مردم سالها است که برای تأمین اسیدهای چرب امگا 3 مورد نیاز خود، روغن ماهی مصرف می کنند.

به گزارش العالم، اسیدهای چرب امگا 3، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و رگهای خونی و سکته مغزی را کاهش داده و باعث تقویت رگها شده و در نهایت احتمال ابتلا به آلزایمر و دیگر بیماریهای ناشی از سالخوردگی را کاهش می دهند.
نتایج آزمایشهای مرکز مطالعات ملی چشم در امریکا نشان می دهد، مصرف روغن ماهی فایده ای برای انسان ندارد.
این یافته ها حاصل پنج سال آزمایش روی 400 هزار نفر است. یک سوم از کسانی که در این آزمایشها شرکت کرده اند، روغن ماهی و یک سوم دیگر سبزیجات مختلف و یک سوم باقی مانده، روغن بی اثر مصرف کرده اند.

نتیجه همانطور که دکتر امیلی چو گفته است حیرت آور بوده است. این آزمایشها نشان دادند که روغن ماهی هیچ تأثیری در کارکردهای رایج و شناخته شده مغز نداشت؛ در حالی که رژیم غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 فایده های بسیاری برای چشم، مغز و قلب داشتند.

همچنین مشخص شد که مصرف ماهی روغنی سرشار از امگا 3 بیش از مصرف روغن ماهی برای بدن مفید است.

  امتیاز: 0.00