منو
 صفحه های تصادفی
کشاورزی در زمان اشکانیان
صبر در آیات و روایات
ویژگیهای خاص دانشگاه تهران
تبیین اسلام ناب از اهداف صلح امام حسن علیه السلام
مثنوی
شعاع اتمی
نیترید آلومینیوم
آثار پذیرش ولایت حضرت علی علیه السلام
خودبیمارانگاری
بی‌نیازی
 کاربر Online
620 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 [05:44 ]
  پژوهش های جدید در خصوص مصرف سیر و خواص آن
 

پژوهش هاي جديد در خصوص مصرف سیر و خواص آن


نتایج یک مطالعه نشان می دهد که مصرف سیر روند پیری را کند و از ابتلای مغز به بیماری پیشگیری می کند. محققان دانشگاه میسوری آمریکا در یک مطالعه متوجه شدند که سیر می تواند به روش های بسیاری موجب سالم نگاه داشتن انسان ها شود.

آنها متوجه شدند که سیر دارای یک ماده مغذی است که از پیر و بیمار شدن مغز پیشگیری می کند. در این مطالعه محققان محور توجه خود را بر روی یک کربوهیدرات مشتق از سیر به نام FruArg متمرکز کردند و نقش آن را در واکنش های محافظتی بررسی کردند.

محققان توانایی این ماده غذایی را بر مهار و حتی برعکس کردن آسیب سلول مغزی ناشی از استرس های محیطی بررسی کردند.

استرس های محیطی می تواند شامل روند پیری، سیگار کشیدن، آلودگی هوا، آسیب مغزی و یا مصرف بیش از حد الکل باشد.

نتایج این مطالعه نشان داد که سیر نه تنها روند پیری را کند می کند بلکه می تواند از ابتلا به بیماری های عصبی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر و پارکینسون پیشگیری کند. محققان همچنين متوجه شدند که وجود این کربوهیدرات در سیر عامل این فواید است.

  امتیاز: 0.00