منو
 صفحه های تصادفی
ساردوئین
نهضت بازپس گیری اسپانیا توسط مسیحیان
حضرت امام سجاد علیه السلام
پاسخ امام جواد علیه السلام به سئوالات در کودکی
حضرت هارون علیه السلام
قابلیت انحلال مواد
نقش کانیها در مواد پرکننده
حضرت علی علیه السلام- ساقی کوثر است
توسل به رسول الله در نگاه اهل سنت
انیس بن معقل و شهادت در کربلا
 کاربر Online
1033 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  دوشنبه 19 آبان 1393 [18:57 ]
  ۱۰ ویژگی کاربردی گوگل که باید از آن استفاده کنید
 

گوگل یکی از بهترین و و کاربردی ترین موتورهای جست وجو است که امکان دسترسی به آن بسیار راحت است. گوگل تنها یک غول جست وجوگر نیست، بلکه در کنار این سرویس جست وجوی خود، ده ها سرویس پرکاربرد دیگر نیز به کاربرانش ارائه می کند که هر کدام قابلیت های خاص و منحصر به فرد خودشان را دارند.

تمام این ابزارها بدون هیچ هزینه ای دراختیار کاربران دنیای وب قرار می گیرد. برخی از سرویس های گوگل زندگی شما را آسان می کند و برخی دیگر نیز آنقدر ساده، اما کاربردی هستند که تعجب شما را برمی انگیزند.شاید از کاربران جست وجوگر گوگل باشید، اما قطعا از چندین سرویس جالب و جذاب این سرویس اینترنتی بی خبر هستید. اگر دوست دارید با استفاده از گوگل پا را فراتر از یک جست وجوی ساده در اینترنت بگذارید با ما همراه شوید.

جست وجو در پروازها

دنبال پیدا کردن بهترین قیمت برای پرواز هستید؟ پس بهتر است از سرویس Google Flight Search استفاده کنید که یکی از آسان ترین سایت های مقایسه قیمت ها است. مبدا و مقصد یا مقصد های خود را روی نقشه مشخص و سپس تاریخ را معین کنید. وقتی تاریخ را مشخص می کنید، به قیمت ها در روز های مختلف توجه کنید؛ زیرا قیمت ها نسبت به هم دارای اختلاف هستند. گوگل نموداری از روز ها با ارزان ترین بلیت ها را برای شما به نمایش می گذارد سپس شما می توانید با فیلتر کردن نتایج از طریق طول پرواز، شرکت هواپیمایی، قیمت، توقف ها و ... دست به انتخاب بزنید . با این انتخاب و پیدا کردن پرواز دلخواه حالا می توانید مستقیما به سایت شرکت هواپیمایی مراجعه کنید.

استراحت با آتاری

نیاز به یک استراحت کوتاه دارید؟ گوگل شرایط را برای استراحت شما فراهم می کند. شما می توانید با نسخه کلاسیک بازی Atari Breakout روی کامپیوتر هر زمان که بخواهید یه زمان استراحت مفرح داشته باشید. برای بازی نیز راه ساده ای وجود دارد به صفحه جست وجوی تصاویر گوگل یعنی www.google.com/images بروید و Atari Breakout را جست وجو و حالا شروع به بازی کنید.

جست وجوی تخصصی و آماری

به صورت عمومی سایت جست وجوی گوگل آنقدر قدرتمند است که پاسخگوی نیاز جست وجوی اکثر کاربران باشد، اما گوگل دارای سایت های جست وجوی تخصصی نیز است. برای مثال، Google Public Data Explorer گنجینه کاملی از اطلاعات در بخش آمار و ارقام عمومی است.به قسمت Google Publice Data ( www.google.com/publicdata/directory ) مراجعه کنید و موضوعی را جست وجو کنید. بهتر است جست وجوی خود را با یک موضوع آماری ساده شروع کنید شما حتی می توانید جست وجوی خود را توسط جنسیت، سن و کشور ها محدود کنید.

مترجم گوگل

نیاز به ترجمه سریع یک لغت دارید؟ به صفحه معمول جست وجوگر گوگل بروید و عبارت «translate (word) to (language)» را در نوار مخصوص جست وجوگر تایپ کنید.اگر می خواهید با تلفظ درست لغات آشنا شوید نیز Google Translation دارای یک آیکون بلندگوی کوچک است که به شما اجازه می دهد آن لغت را گوش دهید. برای ترجمه های طولانی تر، به Google Translate مراجعه کنید.

مقایسه تغذیه ای

کدام سالم تر هستند پرتقال یا موز؟ کلمه «Compare» را به همراه دو ماده غذایی که می خواهید با هم مقایسه کنید در نوار جست وجوی گوگل تایپ کنید. برای مثال می توانید برای مقایسه کلم بروکلی و مارچوبه، «Compare poccoli and asparagus» را در نوار جست وجوی گوگل تایپ کنید.

فرهنگ لغت گوگل

وقتی معنای یک کلمه را نمی دانید، به دنبال دیکشنری نباشید. «define (word)» را در نوار جست وجوی گوگل تایپ کنید..همچنین شما می توانید تلفظ کلمه و بخشی از مکالمه را در اختیار داشته باشید و برای اطلاعات بیشتر همانند ریشه کلمه، می توانید روی فلش خاکستری کلیک کنید.

تبدیل واحد های گوگل

در زمانی که مشغول به آشپزی هستید یا وقتی که درحال کمک کردن به فرزندتان برای انجام تکالیف ریاضی هستید، شاید مجبور به تبدیل واحدهای اندازه گیری شوید. در صفحه جست وجوی گوگل، تبدیل واحد موردنظر خود را جست وجو کنید. برای مثال عبارت «convert ۱۰km to mi» را به معنای تبدیل ۱۰ کیلومتر به مایل را در صفحه جست وجوی گوگل تایپ کنید، سپس بلافاصله به پاسخ خود می رسید. این نوع تبدیل ها، شامل هر نوع واحدی است و هیچ گونه محدودیتی را شامل نمی شود.

Google nGrams

Google nGrams (books.google.com/ngrams) یک ابزار جست وجوی عالی است که به شما این امکان را می دهد تا تعداد دفعاتی را که از یک یا چند کلمه در ۵ میلیون کتاب بین سال های ۱۸۰۰ تا به امروز استفاده شده است مشخص کنید. شما می توانید مشاهده کنید که چگونه کلمات در طول زمان مورد استفاده قرار می گیرند یا کاربرد خود را از دست می دهند.شما می توانید دو یا چند کلمه را برای مقایسه که با ویرگول از هم جدا شده اند، یکجا قرار دهید. گوگل به شما این اجازه را می دهد که مدت زمان، زبان کتاب و اینکه کتاب شامل چه لغاتی است را تنظیم کنید.

Google Sky

اگر به نظر شما Google Earth خوب است، پس با دیدن Google Sky شگفت زده خواهید شد. Google Sky (/www.google.com/skyبه شما اجازه جست وجو در آسمان را می دهد. شما به کمک این سرویس می توانید عکس های ستاره ها، سیاره ها و کهکشان های گرفته شده توسط تلسکوپ ها، کاوشگرها و ماهواره ها را مشاهده کنید.

این عکس ها شامل عکس های مایکروویو، مادون قرمز و همچنین نقشه تاریخی ستاره ها که توسط «جیووانی ماریا» در سال ۱۷۹۲ تهیه شده، می شود. اگر ایده ای برای شروع ندارید، سایت دارای پیشنهادهایی برای شما است که مطمئنا به آنها علاقه مند خواهید شد.

جست وجوگر دقیق

الگوریتم های گوگل برای جست وجوهای اینترنتی و یافتن اطلاعات مورد نیازتان بسیار کاربردی و خوب است، البته گاهی نتایج جست وجو براساس آنچه شما انتظار دارید نیست و شما از این نتایج ناامید می شوید. گاهی ممکن است مورد جست وجوی شما، مورد جست وجوی افراد زیادی قرار گرفته باشد حالا همان نتایج برای شما به نمایش می آید.شما می توانید جست وجوی خود را دقیق تر کنید. برای مثال اگر مایل نیستید که در جست وجوی تان عبارتی به نمایش درآید، کافی است از نماد – پیش از کلمه استفاده کنید. مثلا اگر کلمه مورد نظر شما برای جست وجو نام یک حیوان است، اما نمی خواهید سایت هایی که خرید و فروش حیوانات را انجام می دهند را مشاهده کنید، باید عبارت«Animals –sales» را جست وجو کنید.

  امتیاز: 0.00