منو
 کاربر Online
248 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 31 تیر 1393 [10:35 ]
  خواص کنجد
 

خواص کنجد

برای بهره مندی از خواص بی نظیر کنجد می توان آن را در ترکیب انواع سالادها، نان ها و غذاها به کار برد. زیرا کنجد خواص درمانی چشمگیری دارد.

متخصصین تغذیه به زنان و نوجوانان توصیه می کنند تا برای تأمین آهن، روی، کلسیم و امگا۳ مورد نیاز بدن خود، کنجد مصرف کنند.

- کنجد برای سلامت پوست و مو و کمک به طی دوران رشد در نوجوانان مفید است.
از آنجایی که کنجد دارای امگا۳ است، برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است و مصرف آن می‌تواند به داشتن پوستی شاداب بینجامد.

- کنجد همچنین دارای آهن، روی و کلسیم است و به همین دلیل خوراکی مناسبی برای نوجوانان برای طی دوران رشد محسوب می‌شود.

اگر کنجد استفاده شده در نان، از کیفیت بالایی برخوردار باشد، قطعاً ارزش غذایی نان را افزایش می‌دهد و توصیه می‌شود که هموطنان از نان‌های کنجدی استفاده کنند.

اما اگر کنجد یا خود نان دچار سوختگی شود، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد و حتی می‌تواند سرطانزا نیز باشد.

  امتیاز: 0.00