منو
 صفحه های تصادفی
کاربرد عقل در قلمرو دین
لشکرکشی محمود به هند-نبرد با نندا راجه بزرگ هند
قیطس «صورت فلکی»
نماز حقیقی و آثار آن
کفاف زندگی
حرکت پا در ورزش تنیس
قانون جاذبه نیوتن
اسپری بینی بکلومتازون
واژه‌نامه شیمی
حسابی
 کاربر Online
821 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 08 اردیبهشت 1393 [08:30 ]
  کنترل دیابت با انتخاب مناسب غذا
 

کنترل دیابت با انتخاب مناسب غذا

بهتر است افراد دیابتی وعده های غذایی کوچک تری مصرف نمایند و مصرف خوراکی های حاوی چربی های اشباع را کاهش داده و محدود نمایند، این چربی ها شامل:

• برش های پرچرب گوشت
• غذاهای سرخ شده
• شیر پرچرب و سایر محصولات پرچرب لبنی
• کیک، آبنبات، شیرینی و ….
• سس های چربی دار برای سالاد

مصرف خوراکی ها و نوشیدنی هایی که میزان زیادی شکر در آنها موجود است را کمتر کنید. همچون:

• آبمیوه های مصنوعی
• نوشابه
• چای و قهوه پر شکر و شیرین

از میزان کم تری نمک در غذا خوردن و یا پختن غذا استفاده کرده و از خوراکی های پر نمک همچون کنسروها، خیارشور و گوشت های نمک سود و دودی کم تر استفاده نمایید.

اما در عوض دریافت فیبر بیشتر با مصرف بیشتر غلات کامل برای افراد دیابتی مفید می باشد. همچنین مصرف میوه ها و سبزیجات که تازه باشد، مفید است. مصرف سبزیجات زیر را نیز افزایش دهند:

• سبزیجات تیره و برگدار همچون بروکلی، اسفناج و …
• سبزیجات نارنجی همچون هویج، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل و کدو حلوایی
• لوبیا و نخود فرنگی همچون لوبیا سیاه و سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لپه و عدس

  امتیاز: 0.00