منو
 صفحه های تصادفی
معتمد خلیفه عباسی
سهولت جداشدن اتمهای هیدروژن
چرخه سوخت هسته‌اى
نقشهای احتمالی روانشناسان در ایجاد جامعه بهتر
غار حراء
دانشکده عمران دانشگاه صنعتی اصفهان
کاهش صدمات ناشی از الکتریسیته ساکن
حارث بن عبدالعزیزابو لیلی
حمیده مادر امام کاظم علیه السلام
شیرین بیان
 کاربر Online
1097 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  جمعه 23 اسفند 1392 [10:10 ]
  زیاده روی در مصرف تنقلات
 

زیاده روی در مصرف تنقلات

در ایام نوروز چون معمولا از خوراکی‌هایی با ارزش غذایی و کالری بالا استفاده می‌شود و افراد به دلیل تعطیل بودن، تحرک کمتری دارند، احتمال بروز چاقی و اضافه وزن بیشتر است.

بهتر است شیرینی‌های عید هم کوچک و خشک باشند و از مصرف شیرینی‌های خامه‌ای پرهیز شود.

زیاده روی در مصرف آجیل، شیرینی و شکلات و افزایش دفعات و حجم مصرف این تنقلات می‌تواند سوء‌هاضمه در پی داشته باشد و اغلب باعث بروز مشکلات گوارشی مثل درد معده، تهوع و استفراغ می شود، ضمن اینکه مانع مصرف وعده‌های اصلی غذا می‌شود و در رشد کوکان اثر منفی بر جای می گذارد.

توصیه می‌شود افراد مصرف برنج و نان را در وعده‌های غذایی اصلی خود محدود کنند و بیشتر از غذاهای سبک از جمله سوپ و کوکو استفاده نمایند.
بهتر است در این ایام مصرف نوشیدنی‌های شیرین از جمله نوشابه و دلستر و همچنین سس همراه با سالاد کمتر مصرف شود. برای برطرف شدن نیاز بدن به مایعات، آب بهترین نوشیدنی است.

آجیل‌ها دارای چربی‌های مفید و غیراشباع هستند و می‌توانند برای قلب مفید باشند به علاوه اسیدآمینه `آرژینین` موجود در آن برای ترشح هورمون رشد کودکان مفید است.

سلنیوم، منیزیم، فسفر و آهن از دیگر ریز مغذی‌های موجود در آجیل است .
افرادی که چربی خون بالا دارند، باید مصرف آجیل را محدود کنند و از آجیل‌های خام و غیرشور استفاده کنند.

بعد از هر بار مصرف شیرینی و شکلات در ایام نوروز به بهداشت دندان‌ها و مسواک زدن به خصوص در کودکان توجه شود.

  امتیاز: 0.00