منو
 صفحه های تصادفی
چنگک گردان
دجال در بیان ائمه علیهم السلام
اختیارات یا مسؤولیت‏هاى مطلقه فقیه
همیشه بهار
رشته صنایع چوب شاخه فنی و حرفه ای
پشه
عنکبوتها
20خرداد
استرجاع
توسعه و تجارت در اروپا
 کاربر Online
1020 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 29 دی 1392 [19:50 ]
  با این مواد غذایی سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید.
 

با این مواد غذایی سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید.

از آنجائیکه تقویت سیستم ایمنی بدن در زمان گسترش بیماری های واگیر بیش از پیش لازم است، مصرف برخی از غذاهایی که در تقویت سیستم ایمنی بدن ما بسیار مهم هستند توصیه می شود.

مغز بادام: بیشترین خاصیت را برای قلب دارد. چرا که غنی از منیزیم، آهن ، کلسیم، فیبر است و از ابتلا به برخی سرطان ها و کم خونی جلوگیری می کند . مغز بادام همچنین دارای برخی ریبوفلاوین ها (ویتامین B2) است که به بازسازی بافت بدن کمک شایانی می کند. مغز بادام همچنین میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.

سیب: خاصیت ضد سرطانی دارد. سیب منبع کاملی از ماده پکتین است . ماده پکتین ، تولید کننده ذرات مولکولی هستند که تا حد زیادی سلول های سرطانی را در سطح پرستات ، روده ، ریه می کشد و از پیشرفت سرطان در بدن جلوگیری می کند. سیب غنی از فیبر است که میزان کلسترول و گلوکوز خون کاهش می دهد. سیب همچنین سرشار از ویتامین C و نوعی آنتی اکسیدان است که از سلول ها محافظت می کند. سیب همچنین از سیاهرگ ها محافظت می کند و به جذب آهن نیز کمک می کند.

کلم بروکلی: کلم بروکلی نیز دارای آنتی اکسیدان و غنی از ویتامین است. منبعی سرشار از کلسیم، پتاسیم،فیبر و دارای مقداری مواد فیتوشیمیک است که در ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و برخی سرطان ها جلوگیری می کند . کلم بروکلی همچنین دارای ویتامین های A و C است. این نوع کلم از برخی آنتی اکسیدان ها برخوردار است که می توانداز سلول ها محافظت کند.

عدس قرمز: این ماده غذایی نیز برای قلب بسیار مفید است و دشمن سرطان است.

ماهی آزاد: این ماده غذایی منبع سرشاری از پروتئین و امگای سه است. امگای سه نیز از بروز عارضه های قلبی جلوگیری می کند و سرشار از اسید لیپید و برخی پروتئین هاست.

اسفناج : این گیاه غذایی نیز درجه ایمنی بدن را بالا می برد و در زیبایی پوست و مو نقش به سزایی دارد. اسفناج همچنین دارای ویتامین های A و C و ماده ریبوفلاوین (ویتامین B2) است. ویتامین B2 نیز در بازسازی بافت های بدن بسیار موثر است. اسفناج همچنین دارای ویتامین B6 ، کلسیم ، آهن و منیزیم است.

سیب زمینی: این ماده نیز ضد سرطان و پیری است . رنگ زردی که در سیب زمینی وجود دارد نشان دهنده وجود بتا-کاروتن در آن است. بتا-کاروتن نیز غنی از ویتامین A است و این ویتامین نیز از پیری زود رس جلوگیری می کند. بتا-کاروتن همچنین در ابتلا به برخی سرطان ها جلوگیری می کند.

عصاره سبزیجات : عصاره سبزیجات نیز در جلوگیری از ابتلا به عارضه قلبی بسیار موثر است . زیرا عصاره این گیاهان سرشار از انواع ویتامین ها ، مواد معدنی، ارزش های غذایی است.

دانه گندم: دانه گندم برای مغز، پوست و هضم بسیار مفید است .

  امتیاز: 0.00