منو
 صفحه های تصادفی
روانشناسی رشد
اعداد اصلی
جنگ چریکی
حرکت پا در ورزش تنیس
کوهزایی کاتانگایی
هشام بن عبدالملک
tRNA های دیگر ساختار 3 بعدی مشابهی دارند
شب و روز یازدهم عاشورا و مصائب خاندان امام حسین علیه السلام
ژئوتروپیسم
پنج هم پیمان برای کشتن پیامبر در احد
 کاربر Online
320 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  جمعه 27 دی 1392 [06:00 ]
  آیا کمپوت برای بیماران مفید است.
 

آیا کمپوت برای بیماران مفید است.
برخلاف عقاید عامه، مصرف کمپوت آناناس یا انواع دیگر، تاثیری در بهبود جراحات پس از عمل نخواهند داشت و میوه های تازه، مناسب ترین خوراکی برای کمک به بیماران هستند. از آنجا که محصولات کنسرو شده دارای مواد نگه دارنده هستند و در ترکیبات آنها از مواد افزودنی استفاده شده است، نمی توانند خواص میوه های تازه را دارا باشند.

1. مراقب باشید قند بیمار بالا نباشد.
کمپوت ها و آب موجود در قوطی آنها، حاوی مواد قندی زیادی است بنابراین اگر برای عیادت بیماری که دیابت دارد، می روید کمپوت برای او مناسب نیست و به جای آن می توانید از میوه های تازه که برای بیمار مجاز است، استفاده کنید.

2. مراقب باشید بیمارتان حساسیت نداشته باشد.
برخی از بیماران به دلیل حساسیت زیاد به یک ماده شیمیایی یا ماده غذایی در بیمارستان بستری شده اند. دقت کنید کمپوت ها و کنسروها حاوی مواد نگه دارنده ای هستند که سبب می شوند مدت طولانی سالم باقی بمانند. اگر بیمار شما به این مواد نگه دارنده حساسیت داشته باشد، بهتر است بازهم از میوه های تازه برای عیادت استفاده کنید.

3. مراقب باشید قوطی زنگ زده نباشد.
قوطی کمپوت زنگ زده، احتمال سوراخ شدن دیواره و فاسد شدن محتویات داخل آن وجود دارد. اگر دیواره داخلی قوطی هم زنگ زده است، نشانه غیرقابل مصرف بودن کنسرو است چون زنگ در تماس با مواد بوده و از طرف دیگر، احتمال سوراخ بودن و بازشدن درزها در منطقه زنگ زدگی وجود دارد.

4. مراقب باشید قوطی بادکرده نباشد.
اگر جهت خرید کمپوت یا کنسرو برای بیمارتان به فروشگاه های اطراف بیمارستان سر می زنید، دقت کنید قوطی های بادکرده را خریداری نکنید؛ این قوطی ها فاسد هستند و برای بیمار خطرناک خواهند بود. ممکن است قوطی از هردوطرف متورم باشد یا اینکه یک طرف قوطی متورم باشد به طوری که اگر قسمت متورم فشرده شود، طرف دیگر برجسته شود و بالاخره اینکه ممکن است جدار قوطی در اثر حمل و نقل ضربه دیده و در محل وارد آوردن ضربه فرورفتگی ایجاد شده باشد.

5. به تاریخ مصرف کمپوت نگاه کنید.
بهترین زمان برای مصرف کنسرو، دو سال پس از تاریخ تولید است بنابراین کنسروهایی را که سال ها در انبار مانده اند، مصرف نکنید زیرا این کنسروها مزه تندی دارند و بوی کهنگی می دهند.

6. از ظرف شیشه ای استفاده کنید.
وقتی در قوطی کمپوت را برای بیمارتان باز می کنید، محتویات آن را درون ظرف دیگری بریزید زیرا موادغذایی پس از بازشدن در قوطی کنسرو در مجاورت اکسیژن هوا با جدار قوطی واکنش نشان می دهند و البته بوی خاصی می گیرد.

  امتیاز: 0.00