منو
 کاربر Online
459 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 22 مهر 1392 [06:20 ]
  شستشوی میوه و سبزی
 

شستشوی میوه و سبزی

سعی کنید ظرفی پر از میوه‌های رنگارنگ روی میز بگذارید و از میوه‌های سرشار از خاصیت به اندازه کافی استفاده کنید. سبزیجات هم همین‌طور، به اندازه کافی باید مصرف شوند.
سبزیجات و میوه ها سرشار از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و فیبر اند.

سبزیجات همان قدر که خاصیت و فایده دارند می توانند حاوی عوامل بیماری زا هم باشند و به همین دلیل باید بدرستی شسته شوند.

چنانچه آلودگی های سبزیجات بخوبی از بین نرود، می تواند به بدن انسان منتقل شده و موجب بروز بیماری های مختلفی مانند وبا شود. بنابراین توصیه می شود میوه ها و سبزیجات بخوبی شسته شوند.

توصیه می شود سبزی و میوه نشُسته را داخل یخچال نگذارید و اگر زمانی ناچار بودید این کار را انجام دهید، دست کم در قفسه ای جدا و دور از مواد غذایی دیگر قرار دهید.

شست وشو ی سبزی و میوه ها
اولین کار این است که سبزی ها را با آب خالی بشویید تا گِل ولای آن از بین برود و پس از آن، چند قطره مایع ظرفشویی روی آنها بریزید.

حدود پنج تا ده دقیقه باید بگذارید سبزی و مایع ظرفشویی در آب بماند تا انگل ها از سطح کاهو یا سبزی خوردن کنده شود. پس از آن هم باید به کمک محلول های ضدعفونی کننده و براساس دستورالعملی که روی بسته نوشته شده است، سبزی ها را ضدعفونی کنید.

پس از آن، می توان سبزی را آب کشی و مصرف کرد.

حتما باید پوست سیب زمینی را قبل از استفاده بخوبی بشویید. حتی بهتر است به کمک اسکاچ، سیب زمینی را بشویید و در آب خیس دهید تا گل ولای آن گرفته شده و همراهش پخته نشود.

توت فرنگی و میوه های پرزدار دیگر حتما باید در آب و محلول ضدعفونی کننده خیسانده شوند. چون این میوه ها هم براحتی می توانند عوامل بیماری زا را به بدن انسان منتقل کنند.

گاهی ممکن است برای شفافیت بیشتر و براق بودن میوه از واکس استفاده شود که مسلما برای سلامت انسان مضر است. به همین دلیل توصیه می شود میوه هایی مانند نارنگی، لیمو و پرتقال هم حتما با آب و مایع ظرفشویی شسته شوند. پوست هندوانه، خربزه و طالبی هم حتما باید بخوبی شسته شود.

  امتیاز: 0.00