منو
 کاربر Online
1110 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 30 شهریور 1392 [20:16 ]
  مواد غذايی پرانرژی
 

مواد غذايی پرانرژی

آجيل، ماهي، گوجه‌فرنگي، بلغور و گندم از پرانرژي‌ترين مواد غذايي محسوب مي‌شوند كه حتما بايد در سبد غذايي افراد قرار گيرند.

دانشمندان با بررسي كالري‌هاي مختلف مواد غذايي و با شناسايي كامل نيازهاي بدن به موادغذايي توانسته‌اند تمام نيازهاي بدن را به يک برنامه مواد غذايي كامل و صحيح بشناسند.

ماهي حاوي امگا 3 ، مي‌تواند به پيشگيري از بروز بسياري از سرطان‌ها در بدن كمك كند و حافظه و ذهن را پرورش دهد تا عملكرد بهتري داشته باشند.

گوجه‌فرنگي از ديگر مواد غذايي است كه سرشار از انرژي است و دانه‌هاي آن مي‌توانند به سيستم دفاعي بدن كمك كند و گوجه فرنگي از بروز بسياري از باكتري‌ها و ويروس‌ها به بدن جلوگيري مي‌كند.

مغزها به ويژه بادام(هندي، زميني) سرشار از آهن و فيبر هستند و افراد حتما بايد تعداد مشخص و معيني از آنها را مصرف كنند .

بلغور ، جو و گندم به دليل فيبر، ويتامين و املاحي كه دارد هم از مواد غذايي پرانرژي محسوب مي‌شوند كه ميزان انرژي زيادي را براي بدن خود فراهم كند.

  امتیاز: 0.00