منو
 کاربر Online
939 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 16 مرداد 1392 [18:41 ]
  مواد غذایی مناسب برای پیشگیری از پارکینسون
 

مواد غذایی مناسب برای پیشگیری از پارکینسون

تخریب نرون‌ها یا سلول‌های عصبی و ایجاد لرزه در عضلات جزو علائم پارکینسون است.

مواد غذایی زیر برای پیشگیری از ابتلا به بیماری پارکینسون و یا برای افرادی که دچار این بیماری هستند بسیار مفیدند.

میوه‌های قرمز: 40 درصد خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می‌دهند
دانشمندان معتقدند افرادی که به طور مرتب میوه‌های قرمز مصرف می‌کنند به میزان 40 درصد کمتر در معرض بیماری‌های مغزی مانند پارکینسون قرار می‌گیرند.
توت‌فرنگی، تمشک، شاه‌توت، زغال‌اخته و غیره. ترکیب این میوه‌ها تأثیر بیشتری دارد .

ماست مفید برای افراد مبتلا به پارکینسون
خوردن ماست می‌تواند برای افراد مبتلا به پارکینسون مفید باشد. زیرا ماست حاوی میکروارگانیسم‌هایی است که می‌تواند با هلیکوباکترپیلوری مقابله کند. این باکتری باعث بروز عفونت‌های معده می‌شود که بیماران پارکینسونی نسبت به آن‌ها بسیار حساس‌اند. متخصصان توصیه می‌کنند افرادی که دچار این بیماری هستند ماست بیشتری مصرف کنند.

جگر برای بیماران پارکینسونی مفید است
جگر سرشار از ویتامین B2 می‌باشد و برای بیماران پارکینسونی بسیار مفید است. نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد افرادی که دچار پارکینسون هستند کمبود ویتامین B2 دارند. به عقیده‌ی محققان مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین B2 می‌تواند باعث بهبود این بیماری ‌شود به خاطر اینکه این ویتامین به سوخت و ساز بیشتر ویتامین B6 کمک زیادی می‌کند. ویتامین B6 هم برای سنتز ناقل‌های عصبی لازم و ضروری است.

مصرف بیشتر گوشت قرمز
کاهش مصرف گوشت قرمز تأثیر پیشگیرانه‌ای‌ در ابتلا به بیماری‌های عصبی
مانند پارکینسون دارد. اما با این حال باید حواستان باشد که دچار کمبود مواد معدنی، ویتامین‌ها به خصوص زینک و ویتامین B12 نشوید.

زیاد قهوه ننوشید
قهوه باعث تولید اسید معده می‌شود و مصرف زیاد آن باعث آسیب مخاط روده‌ها می‌شود. متأسفانه بیماران پارکینسونی به هلیکوباکترپیلوری حساس تر هستند. این باکتری به سیستم گوارشی و برخی از بخش‌های مغز آسیب وارد می‌کند. برای همین توصیه می‌کنیم که در مصرف قهوه زیاده‌روی نکنید.

چای سبز برای حفاظت نرون‌ها
اگر می‌خواهید که همیشه مغزتان سالم بماند چای سبز را بنوشید. توصیه می‌کنیم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری پارکینسون از مصرف این چای غافل نشوید. حتی افرادی که قبلاً به این بیماری دچار شده‌اند نیز حتماً چای سبز بنوشند. محققان توصیه می‌کنند که همه‌ی افراد به خصوص بیماران پارکینسونی به طور مرتب چای سبز بنوشند.

از مصرف فیبرها غافل نشوید
رژیم‌های غذایی سرشار از میوه‌ها و سبزیجات فرآیند نابودی نرون‌ها یا همان سلول‌های عصبی را مهار می‌کنند. از آنجایی که میوه و سبزیجات سرشار ازفیبرها هستند می‌توانند با یبوست نیز مقابله کنند. متأسفانه 60 تا 80 درصد مبتلایان به پارکینسون از مشکل یبوست رنج می‌برند.

  امتیاز: 0.00