منو
 کاربر Online
380 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  پنج شنبه 30 خرداد 1392 [09:34 ]
  آموزش كامل بک آپ گیری Backup و ریستور Restore در ویندوز XP
 

شرح قسمت Advanced :

در ابتدا صفحه Type of Backup ظاهر میشود كه شما میتوانید از لیست كشویی موجود در این صفحه حالات زیر را به ترتیب انتخاب كنید :

Normal : برای گرفتن یك Backup كه تمامی فایلهای آن به عنوان Backup نشانه گذاری خواهند شد ( حالت پیش فرض Backup گیری )

Copy : برای گرفتن یك Backup با این تفاوت كه فایلها به عنوان Backup نشانه گذاری نخواهند شد ( بلكه به عنوان كپی نشانه گذاری میشوند )

Incremental : برای گرفتن یك Backup فقط در صورتی كه پس از Backup قبلی تغییر داده شده باشد.

Differential : برای گرفتن یك Backup فقط در صورتی كه پس از Backup قبلی تغییر داده شده باشد ، اما فایلهای آن به عنوان Backup نشانه گذاری نشده باشند.

Daily : برای گرفتن یك Backup از فایلهایی كه امروز ساخته شده یا تغییر داده شده اند.
حالت Normal را انتخاب و روی Next كلیك كنید.

در صفحه ای كه باز میشود شما میتوانید با فعال كردن تیك عبارت Verify data after backup تأیین كنید كه آیا اطلاعات شما بعد از Backup گیری كنترل شود یا خیر. این كار شما را از صحت كامل عملیات Backup گیری مطمئن میكند اما كمی وقت گیر است.

در همین صفحه گزینه دیگری نیز با عنوان Disable volume shadow copy نیز وجود دارد.

Volume shadow copy به شما این امكان را میدهد كه حتی اگر فایل مورد نظر شما برای Backup گیری در حالت پردازش قرار داشته باشد یك كپی از آن در Backup تهیه شود و وقفه ای در كار شما پیش نیاید ( همچنین در مورد تمام برنامه های در حال پردازش و ... ). اگر شما تیك كنار این عبارت را فعال كنید در واقع این قابلیت را غیر فعال خواهید كرد و در این حالت ویندوز از فایلهای در حال پردازش Backup تهیه نخواهد كرد.

به دلخواه موارد را انتخاب كرده ( و یا اصلا انتخاب نكرده ) و روی Next كلیك كنید.

در این صفحه اگر شما قبلا Backup ای تهیه كرده اید و میخواهید آن را به اصطلاح Update كنید باید گزینه Append this backup to the existing backups را انتخاب كنید.
با این كار محتویات backup شما به backup های قبلی الحاق میشود.
اما اگر گزینه دوم یعنی Replace the existing backups را انتخاب كنید ، Backup جدید شما جایگزین Backups های موجود شما میشود.
با انتخاب این گزینه قابلیتی در اختیار شما قرار میگیرد كه از طریق آن میتوانید كاری كنید كه فقط كاربر اصلی ( Administrator ) قابلیت دسترسی به فایلهای Backup را داشته باشد. برای این كار كافی است پس از انتخاب گزینه دوم تیك كنار عبارت ... Allow only the awner and the را فعال كنید.

گزینه مورد نظر را انتخاب كرده و روی Next كلیك كنید.

در این صفحه شما میتوانید نحوه زمانبندی Backup گیری را تعیین كنید.
با انتخاب گزینه اول Backup گیری بلافاصله بعد از پایان Wizard آغاز میشود. اما اگر شما گزینه دوم را انتخاب كنید درست مانند این تنظیمات Scheduled Task میتوانید برای Backup گیری زمانبندی تعیین كنید.
برای این كار ابتدا در قسمت Job name یك نام برای زمانبندی خود انتخاب كرده و بعد برای تنظیم زمان روی دكمه ...Sed Schedule كلیك كنید. بعد از این كار پنجره Schedule Job ظاهر میشود كه شما میتوانید آن را با توجه به مقاله مربوط به آموزش Scheduled Task در همین وبلاگ تنظیم كنید.

حالت Now را انتخاب كرده و روی Next كلیك كنید.

در اینجا مجددا با صفحه پایانی Wizard مواجه میشوید ( البته با كمی تغییر نسبت به اولی ). به محض فشردن دكمه Finish عملیات Backup گیری آغاز میشود. در پایان عملیات نیز میتوانید با فشردن دكمه Report گزارش وضعیت عملیات را مشاهده نمایید.
اما برای بازگرداندن فایلهایی كه به صورت فشرده و Backup در آمده اند :
برای این كار مراحل زیر را دنبال كنید :

ابتدا از همان مسیر گفته شده برنامه Backup را اجرا كنید.

روی دكمه Next كلیك كنید تا صفحه Backup or Restore ظاهر شود. در اینجا عبارت Restore files and settings را انتخاب كرده و روی Next كلیك كنید.

در صفحه What to Restore از طریق فشردن دكمه Browse مسیر فایل Backup خود را مشخص كنید.

پس از این كار محتویات فایل Backup به صورت كامل در دو پنجره موجود نمایش داده میشوند كه شما به همان طریق بالا میتوانید فایلی یا پوشه ای را كه میخواهید بازیابی شود را مشخص كنید. بعد از این كار روی Next كلیك كنید.

در اینجا نیز صفحه Completing the Backup or Restore Wizaed ظاهر میشود كه شما میتوانید با فشردن دكمه Finish در آن عملیات Restore را آغاز كنید. اما برای تنظیمات پیشرفته تر روی دكمه Advanced كلیك كنید.

در صفحه ای كه ظاهر میشود شما میتوانید از لیست كشویی موجود در زیر عبارت Restore files to به ترتیب گزینه های زیر را انتخاب كنید :

Original location : بازیابی فایلها و فولدرها در همان محلی كه در هنگام Backup گیری قرار داشتند.

Alternate location : بازیابی فایلها و فولدرها در مكانی غیر از مكان اصلی ( به حالت متناوب ). در این حالت شما با فشردن دكمه Browse میتوانید مسیر را مشخص كنید.

Single Folder : بازیابی فایلها و فولدرها در یك فولدر مستقل تنها ( تمام فایلها در یك فولدر قرار میگیرند ).

حالت مورد نظر را انتخاب و روی Next كلیك كنید.

در این صفحه برنامه از شما میپرسد كه اگر در هنگام بازیابی فایلها در مسیر مشخص همان فایل وجود داشت چه كاری را باید انجام دهد ، كه شما در پاسخ میتوانید به ترتیب موارد زیر را انتخاب كنید :

Leave existing files : جلوگیری از بازیابی فایلهای موجود در محل.

Replace existing files if they are older than backup files : جایگزینی فایلهای Backup با فایلهای موجود اگر زمان تولید یا ساخت آنها قدیمی تر از فایلهای موجود در Backup بود.

Replace existing files : جایگزینی بی قید و شرط فایلهای Backup با فایلهای موجود.

گزینه مورد نظر را انتخاب كرده و روی Next كلیك كنید.

در این صفحه اگر تیك عبارت Preserve existing volume mount points فعال باشد تمام اطلاعات سیستمی فایلها به همان شكل قبل حفظ میشوند ( در صورت غیرفعال كردن این گزینه اطلاعات سیستمی جدید جایگزین اطلاعات قبل میشود ).

روی Next كلیك كنید.

در اینجا نیز دو مرتبه با صفحه پایانی Wizard با كمی تغییر مواجه میشوید. با فشردن دكمه Finish عملیات Restore آغاز میشود.

  امتیاز: 0.00