منو
 صفحه های تصادفی
غاز برفی
صورت فلکی قیفاووس
تنفس
ایدز
عیسی بن عبدالله بن عمر بن علی بن ابی طالب
کاکائو
شاه اسماعیل دوم
مشترکات ادیان
خطبه در دفاع از ولایت
سنگ مخزن نفت
 کاربر Online
393 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 21 فروردین 1392 [07:27 ]
  ظرف مناسب برای بسته بندی مواد غذایی
 

ظرف مناسب برای بسته بندی مواد غذایی

بسته‌بندی مناسب، ماده غذایی را در مقابل عوامل شیمیایی، فیزیکی و میکروبی محافظت می‌کند.

- ظروف پلاستیکی، سبک، متنوع و ارزان هستند اما برای نگهداری انواع مختلف مواد غذایی توصیه نمی‌شوند.

- ظروف پلاستیکی پلی‌استایرن یا PS برای بسته‌بندی یا نگهداری مواد غذایی توصیه نمی‌شوند. این ظروف نسبت به بخار آب، گاز، بو و نور نفوذپذیر هستند. ضمناً هنگامی که مواد غذایی داغ یا چرب در این ظروف ریخته می‌شوند، منومرهای سرطان‌زا از ظروف داخل مواد غذایی مهاجرت و سلامت مصرف‌کننده را تهدید می‌کند.

- توصیه می‌شود برای مواد غذایی گرم از ظروف پلی‌پروپیلن (PP) استفاده شود.

- ظروف PET یا پلی‌اتیلن ترفتالات نیز نسبت به نور، نفوذپذیر است و متداول‌ترین مصرف آن برای بطری‌های نوشابه و آب آشامیدنی است. همانطور که می دانید این بطری‌ها یک‌بار مصرف هستند و باید از پرکردن مجدد آن‌ها در منزل خودداری کرد. همچنین این بطری‌ها را نباید به مدت طولانی در محیط سرد فریزر یا گرم مانند فضای داخل اتومبیل در فصل تابستان نگهداری و محتویات آن‌ها را مصرف کرد زیرا مواد شیمیایی از ظرف به داخل محتویات بطری وارد شده است.

- مناسب‌ترین ظروف پلاستیکی برای نگهداری مواد غذایی، ظروف PE پلی‌اتیلن و PP پلی‌پروپیلن هستند اما از آنجا که تشخیص اینکه ظرف پلاستیکی‌ از چه نوعی است کار ساده ای نیست، بهتر است از ظروف پیرکس استفاده کنید.

- ظروف شیشه‌ای نسبت به گازها، بخارها، مایعات و روغن‌ها مقاومند. این ظرف‌ها از نظر شیمیایی خنثی هستند، هیچ بویی ندارند، باعث تغییر مزه غذا نمی‌شوند و به خوبی از آن محافظت می‌کنند. ظرف‌های شیشه‌ای به آسانی شسته و ضدعفونی می‌شوند، کاملاً بهداشتی هستند، مقاومت حرارتی خوب دارند.

  امتیاز: 0.00