سبزیهای آبپز آبپز کردن برای تمامی انواع سبزیجات به جز گوجه، هویج، فلفل دلمهای و بادمجان که سرخ یا گریل شده آنها بهتر است، پیشنهاد میشود.
بخارپز کردن بخارپز کردن برای انواع سبزیجات، مناسب بوده و سبب حفظ مزه و بافت آنها میشود. در این روش عناصر معدنی حفظ شده اما حدود 25 تا 30 درصد ویتامین C از دست میرود.
تنوری کردن این روش، مناسب سبزیجاتی مثل سیبزمینی، فلفل، گوجه، پیاز، سیر، کدو مسمایی، بادمجان و کدو تنبل است. بهتر است این سبزیجات را به شکل مکعبهای بزرگ برش زده و بعد با روغن زیتون آغشته و در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید.
سرخ کردن سرخ کردن برای سبزیجاتی مثل سیبزمینی، پیاز، فلفل، گوجه، هویج، قارچ، کدو و بادمجان مناسب است. در این نوع طبخ، بهتر است سبزیجات را در اندازههای کوچک برش داده و در روغن کم اما داغ ریخته و 5 تا 6 دقیقه به آنها مهلت داد تا بپزند.
آرام پختن برای پختن هویج و کلم بهترین کار، آرام پختن است. توصیه میکنیم ابتدا سبزیجات را در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شوند، بعد مقداری آب یا آب پرتقال به آنها بیفزایید و حرارت را کم کنید تا طی یک ساعت سبزیجات آرامآرام بپزند.
گریل کردن این روش برای سبزیجاتی مثل هویج، فلفل، پیاز و گوجهفرنگی پیشنهاد میشود. برای گریل کردن کافی است چند دقیقه سبزیجات را روی گریل داغ که کمی به آن روغن زده شده قرار دهید.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!