منو
 صفحه های تصادفی
تعادل یونی در سیستم ناهمگن
حرکت با توپ
کنترل موضعی جریان خون بوسیله بافتها
بنزن
اطلاعات عمومی- دانشگاه تهران
شهرهای آمریکای مرکزی -مراحل تحولی
اصول تاکتیک تهاجمی
پدر علم فیریک ایران
سیمای ظاهری امام کاظم علیه السلام
هوا میتواند چوب را پایین نگه دارد
 کاربر Online
595 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 21 فروردین 1392 [06:21 ]
  با کاهش مصرف نمک، از فشار خون بالا جلوگیری کنید.
 

با کاهش مصرف نمک، از فشار خون بالا جلوگیری کنید.

میانگین روزانه مصرف سدیم 2900 تا 4300 میلی گرم سدیم یا در حدود 10-6 گرم نمک می باشد .
یک فرد سالم، می بایست روزانه کمتر از 2300 میلی گرم سدیم مصرف کند .

فوايد نمك خوراكي(سديم) در بدن:
- تنظيم توازن اسيد و باز (PH) در بدن
- تنظيم فشار خون
- انتقال پيامهاي عصبي
- انقباضات عضلاني
- ترشح اسيد معده
- تعادل مايعات بدن
- تعادل الكتروليت هاي بدن

نكته: عدم مصرف كافي نمك ميتواند به انقباضات شديد عضلاني، ريتم ضعيف قلب، مرگ ناگهاني، ايست قلبي و سرگيجه منجر گردد.

مضرات مصرف بيش از اندازه نمك:
- ابتلا به افزایش فشار خون
- افزايش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي-عروقي
- بزرگ شدن اندازه قلب
- پوكي استخوان
- ادم
- افزايش وزن
- زخم معده
- تشديد سوزش سر دل (ترش كردن)
- كم آبي بدن و بروز تشنگي

غذاهایی که نمک زیاد دارند:
 ماهی دودی، نمک سود ، تهیه شده با پودر سوخاری ویا منجمد. همچنین ماهی کنسروشده در روغن مانند تن ماهی، صدف و ساردین
 همبرگر ، ژامبون ، سوسیس ، هات داگ و گوشت های دودی
 غذاهای کنسروشده
 پنیرها
 غذاهای آماده با بیش از 700 میلی گرم سدیم در هر واحد غذایی
 چاشنی های اضافه شونده به گوشت
 سس مایونز ، سس قرمز و سس های سالاد

  امتیاز: 0.00