منو
 صفحه های تصادفی
عصمت انبیاء
انفاق لباس
زیست شناسی و آسیب شناسی دینی انسان از دیدگاه روانشناسان
در مورد غارها
اختراع رادیو
سینما
رودخانه های ایران
شرایط دوست
Bismuth
آنتروپی
 کاربر Online
486 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 24 دی 1391 [05:34 ]
  كاهش چربي خون با خوردن گیاهان
 

كاهش چربي خون با خوردن گیاهان

رژيم غذايي نامناسب، استفاده از غذاهاي چرب و پركالري، استفاده بيش از حد از غذاهاي فوري مانند پيتزا، سس مايونز، مصرف زياد گوشت قرمز و زندگي كم‌تحرك باعث مشكل بالا بودن چربي و كلسترول خون يا چاقي می شود.

سطح بالاي چربي يا كلسترول خون مي‌تواند باعث فشار خون بالا، بيماري‌هاي قلبي و عروقي، افزايش سكته مغزي، كبد چرب و... شود.

- بهترين راه براي كاهش يا رفع اين مشكل، كاهش مصرف گوشت قرمز و برنج و استفاده بيشتر از سبزيجاتي نظير كلم، كرفس، هويج، كاهو، اسفناج، كدو و.. در رژيم غذايي روزانه است.

- مصرف بيشتر غذاهاي دريايي و ساير تركيبات حاوي روغن امگا 3 نيز توصيه مي‌شود.

- گياهان دارويي زيادي نيز وجود دارد كه كاهش‌دهنده چربي خون نيز است.
دم‌كرده آويشن ، از پايين‌آورنده‌هاي مناسب چربي خون محسوب مي‌شود.

- سير، سويا، گشنيز، جعفري و شويد از سبزيجات موثر در كاهش چربي و كلسترول است. به‌عنوان مثال، نوشيدن دم‌كرده شويد و ليمو عماني يك ساعت پس از غذا مي‌تواند در كاهش سطح كلسترول و چربي خون موثر باشد.

- مصرف سماق همراه غذا نيز به‌دليل تاثيراتي كه روي صفرا دارد، مي‌تواند تاثيرات مناسبي در پايين‌آوردن چربي خون داشته باشد.

  امتیاز: 0.00