منو
 کاربر Online
605 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 03 دی 1391 [05:28 ]
  مصرف روغن سرخ کردنی
 

مصرف روغن سرخ کردنی

برای سرخ كردن باید از روغن‌های مایع مخصوص سرخ كردن استفاده كنیم. این نوع روغن ها، مخصوص سرخ كردن طراحی و تولید شده اند.

البته برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی كه خود زمینه ساز بسیاری از بیماری‌هاست، به توصیه های زیر توجه كنید.

1- مصرف انواع چربی‌ها و روغن‌ها را محدود كنید. (هر گرم چربی دوبرابر یك گرم قند یا پروتیین كالری تولید می كند).

2- غذایی را که سرخ كرده اید، با کمک یک دستمال چربی اضافه آن‌ را بگیرید.

3- ظرف روغن باید در جای خشك و خنك و دور از نور نگهداری شود.

4- روغن را همیشه در ظرف در بسته نگهداری كنید.

5- اگر می‌خواهید غذائی را سرخ كنید روغن را تحت شعله كم و در مدت زمان كوتاه حرارت دهید.

6- بهتر است روغن تا حد امكان فقط یكبار تحت حرارت و مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین هر بار از مقدار كمی روغن استفاده كنید و روغن داغ شده را دوباره به ظرف اولیه آن برنگردانید.

7- پوست مرغ و چربی‌های زیر پوست مرغ و چربی های گوشت قرمز از نوع اشباع شده هستند، بهتر است آنها راقبل از پخت از گوشت جدا كنید و دور بریزید.

8- كودكان با توجه به رشد سریع و تحركی كه دارند نیاز بیشتری به چربی ها دارند . خصو صا اگر وزنشان كم است نباید محدودیتی برای دریافت چربی داشته باشند ولی بهتر است ذائقه آنها را با مصرف روغن‌های سالم و مایع مثل روغن زیتون، كلزا وآفتابگردان عادت داد.

  امتیاز: 0.00