برای سرخ كردن باید از روغنهای مایع مخصوص سرخ كردن استفاده كنیم. این نوع روغن ها، مخصوص سرخ كردن طراحی و تولید شده اند.
البته برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی كه خود زمینه ساز بسیاری از بیماریهاست، به توصیه های زیر توجه كنید.
1- مصرف انواع چربیها و روغنها را محدود كنید. (هر گرم چربی دوبرابر یك گرم قند یا پروتیین كالری تولید می كند).
2- غذایی را که سرخ كرده اید، با کمک یک دستمال چربی اضافه آن را بگیرید.
3- ظرف روغن باید در جای خشك و خنك و دور از نور نگهداری شود.
4- روغن را همیشه در ظرف در بسته نگهداری كنید.
5- اگر میخواهید غذائی را سرخ كنید روغن را تحت شعله كم و در مدت زمان كوتاه حرارت دهید.
6- بهتر است روغن تا حد امكان فقط یكبار تحت حرارت و مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین هر بار از مقدار كمی روغن استفاده كنید و روغن داغ شده را دوباره به ظرف اولیه آن برنگردانید.
7- پوست مرغ و چربیهای زیر پوست مرغ و چربی های گوشت قرمز از نوع اشباع شده هستند، بهتر است آنها راقبل از پخت از گوشت جدا كنید و دور بریزید.
8- كودكان با توجه به رشد سریع و تحركی كه دارند نیاز بیشتری به چربی ها دارند . خصو صا اگر وزنشان كم است نباید محدودیتی برای دریافت چربی داشته باشند ولی بهتر است ذائقه آنها را با مصرف روغنهای سالم و مایع مثل روغن زیتون، كلزا وآفتابگردان عادت داد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!