منو
 صفحه های تصادفی
قائم مقام فراهانی
زمین شناسی تاریخی
تلسکوپ «صورت فلکی»
کلام خداوند بی واسطه
تولید صنعتی رنگدانه سفید
جامعه شناسی خانواده
انتروپیون
هوانوردی بعد از برادران رایت تا 1914
لاستیک سنتزی
گراز
 کاربر Online
289 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 25 آذر 1391 [06:11 ]
  غذاهای ضد الرژی
 

غذاهای ضد الرژی

مصرف ويتامين هاي C ،B 6،A ،E و اسيدهاي چرب امگا 3 مي توانند تا حد زيادي در كاهش واكنش هاي التهابي موثر باشند.

- ماهی‌های چرب:
مصرف برخی ماهی‌های چرب مثل سالمون و ساردین می‌تواند سبب افزایش میزان امگا3 در بدن شده و میزان التهاب که یکی از نشانه‌هایآلرژی در بدن است را کاهش دهد.

- سیر و پیاز:
سیر غنی از آنتی‌اکسیدان‌ بوده و تقویت‌کننده سیستم ایمنی است. تحقیقات نشان می دهد که میان میزان بالای آنتی‌اکسیدان‌ در بدن و کاهش علایم آلرژی رابطه مستقیمی وجود دارد.

- ماست:
باکتری‌های زنده موجود در برخی موادغذایی مثل ماست و کفیر دستگاه گوارش را تحریک به ساخت گلبول‌های سفید و پادتن و همچنین فاکتورهای رشد و ترکیباتی می‌کند که می‌تواند میزان عکس‌العمل بدن، نسبت به مواد آلرژی‌زا را کاهش دهد.

  امتیاز: 0.00