منو
 صفحه های تصادفی
صادق هدایت
تداخل سنج
E
بریل طلائی
آزمایش نیتراسیون سلولز
ولاستونیت
خانه ریاضیات
معجزات امام حسن علیه السلام
نقره
ساکارز
 کاربر Online
721 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه نجوم 3 ستاره ها ارسال ها: 1615   در :  پنج شنبه 09 آذر 1391 [13:26 ]
  احتمالاً وویجر 1 منظومه خورشیدی را ترک کرده است
 

با وجود اینکه ناسا به طور رسمی این موضوع را تأیید نکرده است، اما خبر خروج وویجر 1 از منظومه خورشیدی در وبلاگ ها به چشم می خورد. شواهد خروج وویجر 1 از این نمودار به دست آمده که تعداد ذرات خورشیدی (به ویژه پروتون هایی) را نشان می دهد که در طول زمان با وویجر 1 برخورد کرده اند. افت شدید میزان ذرات برخوردی در اواخر آگوست به این موضوع اشاره دارد که ممکن است وویجر از منظومه خورشیدی خارج شده باشد. آخرین خبری که از تیم وویجر شنیده شد در اوایل آگوست بود که از کاهش سطح ذرات کم انرژی در 28 جولای خبر دادند، منشأ این ذرات در درون منظومه خورشیدی است. اگر چه در ظرف سه روز سطح آنها تقریباً به میزان اولیه رسید، اما مقدار کمینه نمودار در اواخر آگوست کاهش پیدا کرد.



تصویر
نمودار ذرات برخوردی با وویجر

طبق اظهارات تیم وویجر، آنها تا کنون دو نشانه از سه نشانه اصلی تغییراتی را که انتظار می رود در مرز فضای میان ستاره ای رخ دهد مشاهده کرده اند. علاوه بر کاهش میزان ذرات دریافتی از خورشید، جهشی هم در سطح اشعه های کیهانی پر انرژی که منشأ آنها در خارج از منظومه خورشیدی است، دیده می شود.
سومین نشانه اصلی، جهت میدان مغناطیسی خواهد بود. هنوز هیچ اظهار نظری درباره آن نمی توان کرد اما دانشمندان مشتاقانه مشغول آنالیز داده ها هستند تا ببینند آیا جهت میدان مغناطیسی واقعاً تغییر کرده است. دانشمندان انتظار دارند تا همه این سه نشانه با ورود وویجر 1 به فضای میان ستاره ای، تغییر کند. اما هنوز به طور قطع نمی توان گفت که وویجر 1 منظومه خورشیدی را ترک کرده است.
وویجر 1 در 5 اکتبر 1977 پرتاب شد و در حال حاضر در فاصله 18 میلیارد کیلومتری خورشید قرار دارد. وویجر 2 که در 20 آگوست 1977 پرتاب شد با فاصله کمی در پشت سر وویجر 1 قرار دارد و فاصله آن تا خورشید 15 میلیارد کیلومتر است.
ترجمه شده از: universetoday


تصویر

  امتیاز: 0.00