منو
 کاربر Online
1028 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  سه شنبه 30 آبان 1391 [15:09 ]
  نمایشگاه بازی‌های ایرانی
 

دومین نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای امسال، با حضور دکتر سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر بهروز مینایی مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای، اعضای شورای فضای مجازی، اعضای شورای انقلاب فرهنگی و جمعی از مدیران فرهنگی و هنرمندان در شبستان مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.

علاقه مندان به بازی های رایانه ای با حضور در نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران توانستند از نزدیک با دستاوردهای بازی سازی داخلی و بین المللی آشنا شوند.
طبق آماری که بنیاد بازیهای یارانه ای منتشر کرده است، در سه ماه نخست سال بیش از 70 بازی کوچک در طی مسابقات مختلف تولید شده است که این نشان از توان بازی سازی جوانان ایرانی دارد، نمایشگاه و جشنواره بازیهای یارانه ای 91 نماد هم‌افزایی تمامی دست اندکاران حاکمیتی و بخش خصوصی در عرصه تولید بازیهای یارانه ای است.
نخستین دوره بازی های رایانه ای تهران اردیبهشت ماه سال گذشته در برج میلاد تهران برگزار شد و با توجه به استقبال گسترده علاقه مندان به بازی های رایانه ای و به منظور تسهیل حضور علاقه مندان به این عرصه، دومین دوره این نمایشگاه در فضایی بالغ بر سه و نیم برابر مساحت دوره گذشته به مساحت 22 هزار متر مربع در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.

در چند سال اخیر که نگاهی ویژه ای به مقوله تولید بازیهای ایرانی که مبتنی بر فرهنگ کشور باشد بیش از پیش شده است، به طوری که هنگامی که برای نخستین بار، 7 بازی در بزرگترین بازیهای رایانه ای اروپا به معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت، خبرنگاران خارجی با دوره کردن مسئولین در این نمایشگاه این سوال را مطرح کردند که آیا این فقط یک صرفا تبلیغات و پروپاگاندای جدید ایران در فناوری بسیار پیچیده بازیهای یارانه ای است، اما تداوم و استمرار حضور ایران در نمایشگاه آلمان، فرانسه و ... نشان داد که ایران در عرصه این رسانه فرهنگی کاملا جدی است و همگام با فناوری هسته‌ای، نانو و سلول‌های بنیادی در فناوری تولید بازیهای یارانه‌ای نه تنها در خاورمیانه و جهان اسلام را درنوردیده است بلکه کشور های پیشرو آسیا و اروپا را در چشم انداز خود دارد.
اگر چه کیفیت بازیهای ایرانی از بُعد طراحی و محتوایی به پای بازیهای مختلفی که امنیت فرهنگی ما را نشانه گرفته‌اند نرسد، اما باید متخصصین، دلسوزان و کسانی که درد فرهنگ و انقلاب را دارند باید بنشیند و ببیند که چرا از این رسانه در تولید بازیهای ملی استفاده نمی شود.

در دومین نمایشگاه بازیهای رایانه ای تهران که از 6 تا 10 تیرماه برپا شد 40 بازی تولید شده را دانشگاه مازندران و 32 بازی را دانشگاه کاشان در قالب محصولات دانشجویی در نمایشگاه تهران عرضه کرده اند؛ این بازی های رایانه ای را دانشجویان در رقابتهای دانشجویی بازی سازی تولید کرده اند.
طبق آماری که بنیاد بازیهای یارانه ای منتشر کرده است، در سه ماه نخست سال بیش از 70 بازی کوچک در طی مسابقات مختلف تولید شده است که این نشان از توان بازی سازی جوانان ایرانی دارد، نمایشگاه و جشنواره بازیهای یارانه ای 91 نماد هم‌افزایی تمامی دست اندکارانه حاکمیتی و بخش خصوصی در عرصه تولید بازیهای یارانه ای است
همچنین 6 دانشگاه ،مرکز رشد و آموزشکده فنی و حرفه ای از شهرهای مختلف کشور در نمایشگاه گیم تهران حضور داشتند که شامل دانشگاههای مازندران ، تهران، آزاد کاشان، مرکز رشد دانشگاه قم، آموزشکده فنی و حرفه ای دختران قم، دانشگاه فنی و حرفه ای و شهید مهاجر اصفهان می شوند؛ این دانشگاهها آخرین دستاوردهای خود در عرصه بازی سازی و آموزش را در نمایشگاه بازیهای رایانه ای تهران در معرض دید علاقه مندان قرار داده اند.
برپایی غرفه مخصوص خانواده ها با عنوان دنیای بدون خانواده از بخش های ویژه این نمایشگاه فرهنگی هنری بود. علاقه مندان به بازی های رایانه ای با حضور در این نمایشگاه توانستند از امکانات ایجاد شده همچون بازی های آنلاین به صورت رایگان استفاده کنند.

همچنین سایت اسراء با هدف اطلاع رسانی درباره رده بندی سنی بازی های رایانه ای، همزمان با برپایی نمایشگاه بازی های رایانه ای برای علاقه مندان به گیم افتتاح شد.
سایت اسراء نخستین سایت در ایران است که علاوه بر معرفی بازی های رایانه ای براساس رده بندی سنی و اطلاع رسانی درباره نظام رده بندی گیم ها، بازی های رایانه ای را به شکل رده بندی سنی در اختیار کاربران قرار داده و مشابه ایرانی ندارد.
در این نمایشگاه بین المللی 30 بازی ایرانی برای نخستین بار به مخاطبان ارایه شد.

در اختتامیه دومین نمایشگاه بازی های رایانه ای، بهترین بازی های سال در بخش های مختلف رونمایی شد.
بهترین بازی آنلاین: ناورد
بهترین بازی بزرگ دو بعدی: شبان
بهترین بازی بزرگ سه بعدی: به صورت مشترک سیاووش و گرشاسپ راز معبد اژدها

همچنین تندیس غزال و جایزه 20 میلیون ریالی بهترین بازی مستقل در این بخش به بازی رایانه ای `اکسیرسیاه` از `آیدین ذوالقدر` اهدا شد.
همچنین بازی های رایانه ای `رویای سه دکمه` و `سرزمین گمشده` در این بخش دیپلم افتخار و هدیه 10 میلیون ریالی جشنواره را دریافت کردند.
در این بخش همچنین لوح تقدیر و یک سکه بهار آزادی به بازی های `دنیای بی رنگ` از `محمد جواد محمدی`، `بابل آپ`، `هلیوم` از صادیق زینی آستانه`، `قدرت باطری` از مهدی ربیعی` تعلق گرفت.

  امتیاز: 0.00