منو
 کاربر Online
955 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  سه شنبه 30 آبان 1391 [14:31 ]
  تازه های دنیای دیجیتال
 

من همچنان شیفته طراحی اصیل و منظم سونی باقی می مانم؛ به خصوص وقتی ظاهر شیک و اتو کشیده تلویزیون هایش را با قیافه جلف و لوس بقیه برندهای کره ای و اروپایی مقایسه می کنیم. بین همه آنها سری EX دوست داشتنی تر است. شما باید حتما از نزدیک یک EX را ببینید تا بفهمید اصالت و وقار در دنیای دیجیتال تا چه اندازه می تواند تاثیرگذار باشد
این هفته اوضاع بازار دیجیتال تغییر کرد. پس از یک دوره سکوت و بی خبری حالا شاهد عرضه چند محصول هیجان انگیز هستیم. یکی از آنها آی پد مینی بود!

آی پد مینی حتی اگر بال داشت، باید دیرتر از اینها به بازار داخلی می رسید. وقتی آخرین محصول apple را پشت ویترین چند فروشگاه دیدیم، هیجان زده شدیم. مهم نیست این اتفاق چطور رخ داده چون به هر حال خوشحال کننده است. ما یک دوره خاکستری را پشت سر گذاشتیم. وقتی وضعیت دلار به هم ریخت و فروشنده ها حاضر نبودند با مشتری هایشان مهربان باشند. کمبود کالا و قیمت های عجیب و غریب در نهایت باعث شد خیلی ها قید خرید را بزنند و دوباره سراغ ابزارهای قدیمی شان را بگیرند. برای مدتی هیچ کالای جدیدی معرفی نشد. این هفته اما اوضاع تغییر کرد. به غیر از آی پد مینی و آی پد نسل چهارم که بازار تبلت ها را تکان دادند، G۱۵ هم جان تازه ای در کالبد بازار دوربین های دیجیتالی دمید.
سامسونگ گالکسی نوت ۲ مدت زیادی منتظرمان گذاشته بود و بالاخره این هفته به صورت عمده در بازار توزیع شد؛ آن هم با قیمتی منصفانه! دیگر نام آشنای بازار سونی بود که پس از مدتی عزلت نشینی بالاخره دست به کار شد و با معرفی دو تلویزیون جدید و نسل جدید پخش کننده های موسیقی، نقشی در هیجان پاییزه بازار دیجیتال ایفا کرد.

● Samsung Galaxy Note II

گالکسی Note II درست مثل برادر بزرگ ترش، بازار خاصی را نشانه رفته که در حال حاضر کاملا خلوت است. آنها می گویند چه اتفاقی می افتد اگر یک تلفن همراه صفحه نمایش بزرگی داشته باشد؟ منظور آنها از صفحه نمایش بزرگ یک صفحه پنج اینچی و بزرگ تر است. ما می گوییم این هیجان انگیز است. تلفن های همراه با صفحه های ۴، ۴.۳ و ۴.۵ اینچی راه خود را در پیش گرفته اند. تبلت ها را هم با صفحات ۹.۷ و شاید ۶.۷ اینچی دیده بودیم. در حالی که بین هر دوی آنها یک حفره خالی وجود دارد. سامسونگ می گوید گالکسی نوت ۲ یک فبلت است؛ حد وسط موبایل و تبلت! این وسیله برای افرادی که علاقه زیادی به وبگردی دارند و در عین حال می خواهند تلفن و تبلت شان یکی باشد، کاملا ایده آل است.
خبر خوب اینکه پس از عرضه محدود که باعث شد قیمت تا نزدیکی سه میلیون تومان هم برسد، حالا تعداد بیشتری از این گوشی وارد شده و ما قادریم از امتیازات گارانتی اصلی آن استفاده کنیم.

● Sony Bravia EX۶۵۰

اگر سونی یک تیم فوتبال داشت، چیزی مثل وولفسبورگ یا مثلا استیل آذین خودمان، من همیشه به عنوان اولین نفر وارد ورزشگاه خانگی شان می شدم. می توانید بگویید آنها دیگر قدرت گذشته را ندارند. حرف شما را قبول می کنم اما همچنان شیفته طراحی اصیل و منظم سونی باقی می مانم؛ به خصوص وقتی ظاهر شیک و اتو کشیده تلویزیون هایش را با قیافه جلف و لوس بقیه برندهای کره ای و اروپایی مقایسه می کنم. بین همه آنها سری EX دوست داشتنی تر است. شما باید حتما از نزدیک یک EX را ببینید تا بفهمید اصالت و وقار در دنیای دیجیتال تا چه اندازه می تواند تاثیرگذار باشد. در تولیدات جدید، سونی دست به خلق یک LED دیگر زده و تلاش کرده تا کمی آن را به روز کند. آنها در سایز ۴۰ اینچ توقف کرده اند.
موتور تصویر جدید X Reality در کنار فناوری حرکت سریع فریم ها، حاوی یک پیام است: این تلویزیونی ایده آل برای استفاده در منزل است! مهم نیست که در حال تماشای مسابقه فوتبال، آخرین قسمت دونگ یی یا بخش خبری ۲۰:۳۰ باشید چون در هر حال EX۶۵۰ با همه آنها کنار می آید. همان اندازه که EX۶۵۰ ما را سرشوق آورد، برادر بزرگ ترش یعنی HX۷۵۰ ناامید کننده بود. بعد از کشف فواید Passive سونی چطور می تواند همچنان روی ساخت سه بعدی های Active پافشاری کند؟

● Apple iPad mini

استیو جایز معتقد بود بهترین سایز صفحه نمایش برای تبلت ها ۹.۷ اینچ و برای تلفن های همراه ۳.۵ اینچ است. تنها یک سال پس از درگذشت او جانشینانش تمام سیاست های بنیادی اپل را شخم زدند. شاید آی فون چهار اینچی از نظر شما بدهیبت و مضحک به نظر بیاید اما ما آی پد ۷ را دوست داریم؛ حتی با اینکه همچنان صفحه نمایش ۹.۷ اینچی را ترجیح می دهیم. چیزی که باعث می شود آی پد مینی جذاب به نظر بیاید قیمت تمام شده محصول است. وقتی آن را پشت ویترین مغازه ها مشاهده کردیم غافلگیر شدیم. قیمت محصول اما غافلگیر کننده تر بود. حتی می توانیم کمی صبر کنیم تا قیمت ها متعادل تر شوند.

● Canon Powershot G۱۵

اولین دوربین سری G در سال ۲۰۰۰ به بازار آمد. با این حال پس از ورود DSLRهای ارزان قیمت کوچک به بازار در سال ۲۰۰۳ وقفه ای در تولید آنها رخ داد تا دوباره در سال ۲۰۰۶ مدل G۷ با بدنه ای کوچک تر و باریک تر تولید شود. کانن تا امروز همین سیاست را ادامه داده است و باعث شده ما در میهمانی محصولات دوست داشتنی همیشه یک صندلی خالی برای دوربین های سری G رزرو کنیم.

آخرین قهرمانان این سری G۱۲ و G۱x بودند که دومی یک دوربین کامپکت استثنایی با سنسور تصویر بزرگ و عکس هایی فوق العاده به حساب می آید. ما همین امسال با این دوربین ملاقات کردیم و با اینکه اصلا انتظارش را نداشتیم، G۱۵ از راه رسید؛ یک دوربین با حسگر ۱۲.۸ مگاپیکسلی که قیمت کمتری نسبت به نمونه قبلی خود دارد. در مقایسه با G۱۲ می توانیم بگوییم این یک قدم نسبتا بلند نسبت به سمت پیشرفت است. با این حال هنوز موقعیت کسانی که صاحب یک G۱۲ هستند به خطر نیفتاده چون G۱۵ تنها در عکاسی شب پیشرفت قابل اشاره ای داشته است. در عوض نمایشگر G۱۵ چرخنده نیست!

● Sony NWZ B۱۷۳F/B

بهترین پخش کننده موسیقی شخصی کدامیک از محصولات موجود در بازار است؟ خیلی ها در پاسخ این سوال انگشت اشاره شان را به سمت خانواده iPod نشانه می روند. از نظر ما این افراد مدت زیادی است که به بازار سر نزده اند و از قیمت هولناک پخش کننده های اپل بی اطلاعند! وقتی پای پول وسط بیاید iPod با تمام خوبی هایش(و حتی صرف نظر از وجود iTunes ) یک نمره منفی بزرگ کسب می کند تا ما آن را از فهرست خریدمان بیرون بگذاریم. به عنوان جایگزین معمولا به سراغ NWZهای سونی می رویم. آنها سبک هستند، قیمت مناسبی دارند و کیفیت مطلوبی ارائه می دهند.
سری NWZ B۱۷۳F/B جانشین نمونه های قبلی هستند که به خاطر وجود چراغ های رنگارنگ و رقص نور کمی مسخره به نظر می رسیدند. در ابتدای عرضه تنها شاهد حضور مدل های دو گیگابایتی بودیم. خوشبختانه سونی نشان داد ظرفیت های بیشتر را هم به رسمیت می شناسد. به خصوص حالا که ما به جمع آوری آلبوم های موسیقی با کیفیت kbps۳۲۰ علاقه مند شده ایم.

● Apple iPad ۴th.Gen

اصلی ترین تفاوت ایجاد شده در iPad ۴ به پردازنده مربوط می شود . iPad ۳ از چیپ A۵X استفاده می کرد و اپل در نسل چهارم به سراغ چیپ جدید Apple A۶X رفته که دارای پردازشگر گرافیکی چهار هسته ای است. آنها می گویند، A۶X بیش از دو برابر سریع تر از چیپ A۵X استفاده شده در iPad ۳ است.

از دیگر تفاوت ها در iPad ۴ می توان به Wi Fi دو بانده با استاندارد ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n، پشتیبانی پیشرفته از شبکه های پرسرعت LTE و وب کم جدید FaceTime با قابلیت فیلمبرداری ۷۲۰p اشاره کنیم. این تبلت همچنان از صفحه نمایش ۹.۷ اینچی رتینا با دقت ۱۵۳۶ در ۲۰۴۸ نقطه استفاده می کند و باتری که پس از هر بار شارژدهی بیش از ۱۰ ساعت دوام می آورد. این محصول هم مثل آی پد Mini به شکل غیر منتظره ای وارد بازار داخلی شده است و ما از ملاقات با آن شگفت زده شدیم. به خصوص وقتی که قیمت آن را شنیدیم و متوجه شدیم فروشنده ها با آن مثل آی فون ۵ رفتار نکرده اند

روزنامه هفت صبح

  امتیاز: 0.00