منو
 کاربر Online
836 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 24 آبان 1391 [08:16 ]
  رنگ های موجود در مواد غذایی
 

رنگ های موجود در مواد غذایی

رنگها يكي از مواد افزودني خوراكي هستند كه تنها براي جذاب كردن ظاهر مواد غذايي استفاده مي شوند.

رنگ ها ی مواد غذایی به دو دسته ی مجاز و غیرمجاز تقسیم می شوند.

استفاده مناسب و درحد مجاز از رنگ های مورد تایید و مجاز، اثر نامطلوبی روی سلامت افراد نمی گذارد اما استفاده بیش از اندازه آنها می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد.

رنگ های مجاز، یا طبیعی هستند که منشا آنها گیاهان و مواد طبیعی مختلف است یا منشا شیمیایی دارند که فرمول شان شبیه رنگ های طبیعی است.

رنگ های غیرمجاز بيشتر جهت مصارف صنعتي (رنگ کردن نخ و الياف) به كار مي روند. اما به علت ارزان بودن، توسط افراد سود جو در بین خوراکی ها ديده مي شوند.

برای تشخیص رنگ مجاز یا غیرمجاز خوراکی ، مقداری از آن را در آب ولرم و در ظرف سرامیکی سفید رنگی حل کنید. اگر رنگ به سرعت حل شد و ظرف تغییر رنگ داد یعنی اینکه شما دارید از یک رنگ غیرمجاز استفاده می کنید.

  امتیاز: 0.00