منو
 کاربر Online
1027 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  چهارشنبه 26 مهر 1391 [17:54 ]
  آچارهای مایکروسافت
 

کمپانی مایکروسافت به منظور پشتیبانی از سیستم عامل و برنامه های طراحی شده خود، تعدادی از ابزار ها را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد.



کمپانی مایکروسافت به منظور پشتیبانی از سیستم عامل و برنامه های طراحی شده خود، تعدادی از ابزار ها را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد. هدف از به کارگیری این ابزار ها ارزان کردن، سهولت، اطمینان و سریع ترکردن کارهای انجام شده توسط کاربران است. با کمک چنین ابزار هایی می توانید ملور ها را پاکسازی یا نرم افزار های مختلف را به دیگر برنامه ها تبدیل کنید. در اینجا چند نمونه از ساده ترین این برنامه ها مورد بررسی قرار می گیرد که به منظور استفاده در سیستم عامل ویندوز ۸ طراحی شده است.
اولین نرم افزار مورد استفاده برنامه ای است بانام Microsoft Malicious software removal که توانایی پاک سازی تمام برنامه های ملوری را به صورت یکجا دارد. هر چند این برنامه نمی تواند جایگزین مناسبی برای آنتی ویروس باشد، ولی در عوض می تواند هر ماه خود را به روزرسانی کرده تا به این طریق اسم تمام ملور های جدید را ذخیره کند. با کمک همین به روزرسانی اسامی امضا های مربوط به ملور های مختلف بسیار سریع آپدیت شده و شما در کوتاه ترین زمان ممکن تمام این ملور ها را می توانید شناسایی کرده، سپس آن را به طور کامل پاکسازی کنید. این نرم افزار را می توانید در قسمت هایی چون مایکروسافت Update، ویندوز Update و مایکروسافت دانلود سنتر پیدا کنید.
دومین برنامه ای که در این مقاله مورد بررسی قرار می دهیم، برنامه ای است با نام Best Practices Analyzer. هنگامی که برنامه ویندوز سرور را دانلود می کنید، این برنامه به خودی خود برنامه Best Practices Analyzer را به همراه دارد. اساس کار این برنامه این گونه است که سرور را اسکن کرده تا بتواند نحوه کارکرد این سرور را ارزیابی کند. به طور مثال تصور کنید سرور شما در حال گفت وگو با تمام پورت هایی است که در شبکه موجود است. نرم افزار گفته شده تمام این ارتباطات را بررسی کرده و ارتباطات غیرضروری را به شکل خودکار می بندد. با کمک این روش، سرور فضای مورد نیاز برای انجام کارهای مدنظر کاربر را خواهد داشت، چرا که هیچ فضایی توسط پورت به صورت اضافی اشغال نمی شود، ولی به طور کلی می توان گفت هدف از چنین برنامه ای بالا بردن امنیت، جلوگیری از تضاد ها، بالا بردن کارایی و ایجاد اطمینان در سیستم های مورد استفاده کاربران است.
سومین برنامه ای که مورد بررسی قرار می دهیم Windows Defender Offline نام دارد که از طریق یک ابزار جانبی چون CD و USB اجرا شده و به منظور از بین بردن ملورهای موجود در رایانه مورد استفاده قرار می گیرد. همین ابزار جانبی به طور اتوماتیک رایانه را دوباره RUN می کند، تا مطمئن شود ملور مورد نظر به طور کامل از سیستم پاکسازی شده است یا نه. البته کمپانی مایکروسافت به شما پیشنهاد می کند این برنامه را به طور کامل دانلود و سپس اجرا کنید تا مانع بروز خطرات احتمالی آن شوید. در ادامه برنامه ای با عنوان Attack surface analyzer را بررسی قرار می کنیم. هنگامی که کاربران مختلف تغییراتی در قسمت دسکتاپ ایجاد می کنند، شانس اتفاق افتادن اتک در سیستم را بالا می برند. برنامه ذکر شده تمام این حملات را از طریق اسکن سیستم مورد نظر انجام می دهد، البته این را هم باید اضافه کنیم که خود کمپانی طی سال های مختلف یکسری از کلاس های مختلف امنیتی مربوط به کاربران را تعریف کرده است. در تمام این کلاس ها اطلاعاتی از قبیل فایل های نصب شده جدید، رمز های بازگشایی فایل ها، سرویس ها، Microsoft ActiveX Control، پورت های شنوایی و پارامتر های دیگر موجود است.
بسیاری از برنامه نویسان این را نمی دانند که برنامه ویندوز دارای یک سری موانع امنیتی است که تمام آنها درون سیستم قرار داده شده است. برنامه ای با عنوان Enhanced Mitigation Experience Toolkit این امکان را برای تمام این برنامه نویسان ایجاد می کند تا بتوانند سیستم امنیتی مورد نظر خود را درون ویندوز پیدا کرده تا امنیت لازم برای محافظت برنامه از ویروس ها را به وجود آورند. برخی از قابلیت های این برنامه به صورت خودکار توسط برنامه های نوشته شده به زبان Visual Studio مورد استفاده قرار می گیرد، در حالی که از دیگر برنامه ها نمی توان با این روش استفاده کرد.
ششمین برنامه ای که به صورت رایگان برای استفاده شما به عنوان کاربر طراحی شده، برنامه ای است با عنوان Microsoft Deployment Toolkit ۲۰۱۲. بسیاری از شرکت ها، سیستم های عامل خود را از ویندوز XP به ویندوز ۷ تغییر داده اند. در این تغییرکارهایی زیادی باید صورت گیرد؛ به طور مثال بسیاری از اطلاعات باید جابه جا شود، بسیاری از برنامه ها باید دوباره نصب شود و کارهایی مانند: به این منظور انجام تمام این کارها برنامه تولکیت می تواند ابزاری بسیار مهم و حیاتی برای شما باشد. به طور مثال این دسته از برنامه ها می تواند به طور خودکار برنامه های مورد نظرتان را در دسکتاپ و سرور قرار دهد، ولی با وجوداین کار با این برنامه به زمان زیادی برای انجام تمام موارد گفته شده نیاز دارد؛ هر چند نتیجه حاصل از امنیت بسیار بالای آن می تواند برایتان جالب توجه باشد. در نهایت باید اضافه کنیم این برنامه سیستم عامل ویندوز ۸ و ویندوز سرور ۲۰۱۲ را نیز پشتیبانی می کند.
یکی دیگر از نرم افزار های مایکروسافت که بسیار غوغا کرده برنامه ای است با عنوان Virtual Machine Servicing Tool ۲۰۱۲. با کمک چنین برنامه ای می توانید ماشین های مجازی را که در گذشته استفاده می کردید، دوباره به کار ببرید. چنین سیستم هایی به صورت آفلاین می تواند مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین جعبه ابزار ماشین مجازی به شکل خودکار چنین سیستم های قدیمی تر را چک می کند تا بتواند از این طریق دوباره آنها را به روزرسانی کرده و برنامه را پاکسازی کند. برنامه ای با عنوان Windows ۸ Enterprise Evaluation، که طی ۹۰ روز سیستم عامل ویندوز ۸ شما را ارزیابی می کند. با انجام این کار کمپانی مورد نظر این امکان را پیدا می کند تا سیستم عامل جدید را به شکل مناسب و در خور کاربران نصب کند. ویندوز ۸ اینتر پرایز چند برنامه بیشتر از ویندوز ۸ معمولی دارد؛ برای مثال برنامه هایی چون برنامه های کدگذاری، اتصال به آدرس های مربوط به کمپانی تان، ساپورت قواعد مربوط به کل شرکت و برنامه چون Windows To Go را دارد. برای توضیح بیشتر برنامه Windows To Go بد نیست بدانید می توانید کل desktopتان را روی حافظه جانبی قرار دهید و آن را به هر قسمتی که بخواهید جابه جا کنید.
و دســـت آخـــر برنامـــه ای باعنوان Microsoft Assessment and Planning Toolkit است که به منظور ارزیابی ساختار IT کل سازمان طراحی شده است. ارزیابی چنین ساختاری یکی از مهم ترین و اولین کارهایی است که هر شرکتی نیاز دارد انجام دهد؛ هر چند خود این برنامه نیز ایده های جدیدی برای بهتر کردن و پیشرفت چنین ساختاری به سازمان مورد نظر ارائه می کند.

  امتیاز: 0.00