منو
 صفحه های تصادفی
کریزوتیل
رباب، ازدواج، ارتحال
مدار RLC
اشعار ام فضل
معاهده پاریس بر سر هرات
حمله عثمان پاشا و سقوط تبریز
استغنا و بی نیازی ، حافظ کرامت آدمی
کاربر:معصومه قاسمی
کوزالیت
آلودگی به کرم‌های گرد روده‌ای در ایران-قسمت اول
 کاربر Online
1637 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 08 مرداد 1391 [14:09 ]
  مصرف زياد شکر بر حافظه تاثیر می گذارد.
 

مصرف زياد شکر بر حافظه تاثیر می گذارد.

گروهی از دانشمندان به اين نتيجه رسيده اند که رژيم غذايی مبتنی بر مقادير زياد قند فروکتوز حافظه را تحليل می دهد.

دانشمندان عقیده دارند، چون انسولين توانايی نفوذ به خون و مغز را دارد، اين هورمون می تواند به نورون ها پيام دهد و واکنش هايی را موجب شود که فراگيری را دچار اختلال کند و باعث تحليل حافظه شود.

به بيان ديگر، خوردن مقادير بالای قند فروکتوز می تواند بر توانايی انسولين در تنظيم مصرف و ذخيره سازی قند توسط سلول ها تأثير بگذارد، قابليتی که در پردازش افکار و احساسات نقش کليدی دارد.

انسولين در بدن برای کنترل ميزان قند خون نقش به سزايی دارد، اما در عين حال می تواند نقش متفاوتی در مغز ايفا کند و حافظه و يادگيری را با اختلال مواجه گرداند.

تحقيقات نشان می دهد که رژيم غذايی دارای مقادير زياد فروکتوز به مغز و بدن آسيب می رساند.
قند فروکتوز بالا در توليد انواع نوشابه های قندی، چاشنی ها، غذای نوزاد، سس سيب و خوراکی های ميان وعده فرآوری شده استفاده می شود.

دانشمندان می گویند، يافته ها نشان می دهد که غذايی که انسان مصرف می کند بر روی انديشه او تأثير دارد.
در نهايت پيروی از يک رژيم غذايی با فروکتوز بالا در طولانی مدت توانايی مغز را در فراگيری و به يادآوردن اطلاعات تحت تأثير قرار می دهد.

  امتیاز: 0.00