منو
 کاربر Online
558 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391 [05:58 ]
  کاهش فراموشی با مصرف میوه و سبزی
 

کاهش فراموشی با مصرف میوه و سبزی

بر اساس پژوهشهای انجام شده افرادي که کاهو و اسفناج بيشتري مصرف مي کنند درمقايسه با ديگر همسالان خود بسيار کمتر به فراموشي مبتلا مي شوند. همچنین سبزيجاتي مانند کدو و گل کلم نيز غفلت نکنید چون اين سبزيجات در تقويت حافظه موثرند.

آلزایمر شایعترین شکل زوال عقل در میان سالمندان به شمار می رود که بشدت توانایی های فرد را در انجام فعالیت روزانه مختل می کند، بر اساس پژوهشهای انجام شده عصاره بعضی از ميوه ها و سبزي ها مانند گل کلم، سيب زميني، پرتقال، سيب و تربچه حاوي موادي است که تاثير آنها مشابه داروهاي درمان آلزيمر است و بيشترين ميزان اين ماده در گل کلم يافت مي شود.

بيشتر داروهاي درمان آلزيمر نقش باز دارندگي روی عامل تجزيه ی پيام رسان عصبي استيل کولين است را دارند و ماده موثر دراين ميوه ها که درتمام خانواده کلم ها يافت مي شوند و مصرف مرتب اين ترکيبات درجلوگيري ازکاهش ميزان استيل کولين دستگاه عصبي مرکزي بسيار تاثير دارند.

  امتیاز: 0.00