منو
 صفحه های تصادفی
شکست سپاه سفیانی در حیره
دلفینوس «صورت فلکی»
اهمیت دین
زنیان
تجلی ژن
الگوی تهران
کار و تلاش امام علی علیه السلام
طغرل بن ارسلان سلجوقی
کنترل و تسلط بر توپ فوتبال
آلکساندریت
 کاربر Online
554 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  جمعه 19 اسفند 1390 [09:15 ]
  نان رژیمی
 

نان های رژیمی

تصویر

نانهای کم‌کالری و مناسب برای کاهش وزن نان‌هایی هستند که به هر شکلی میزان فیبر یا سبوس‌ آنها بیشتر شده است و سریع‌تر دفع می‌شوند و به سوخت‌وساز و چربی‌سوزی کمک می‌کنند.

همچنین نا‌ن‌هایی که به جای آرد سفید از آرد سبوس‌دار یا مخلوطی از سبزی‌ها یا دانه‌های گیاهی در آنها استفاده شده است غنی‌تر از نان معمولی‌اند و مواد مغذی بیشتری دارند پس نان‌های سالم‌تری هستند و هر کدام برای رژیم خاص و شرایط خاص مفیدند.

- نان‌هایی که نمک آنها کمتر است برای افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی و فشارخون بالا هستند، مناسب است.
- نان‌های جو با داشتن سبوس‌ بالا در پایین‌آوردن کلسترول موثرند.
- نان‌هایی که مغز دارند مانند دانه آفتابگردان، تاحدی اسیدهای چرب ضروری بدن را تامین می کنند.
- نان برنج برای تغییر ذائقه و تنوع خوب است اما سبوس نان برنج گرفته می‌شود و سبب می شود مواد دیگری مثل ویتامین‌های گروه B هم همراه سبوس‌ جدا می‌شود.

در برنامه غذایی‌ سعی کنیم انواع نان‌ها را بگنجانیم و نانی که جوش‌شیرین نداشته باشد و حاوی سبوس‌ و دانه‌های گیاهی باشد را تهیه ‌کنیم.

  امتیاز: 0.00