منو
 صفحه های تصادفی
کیفیت شهادت علی اکبر
پیوستن گروهی از لشگر عمر سعد به سپاه امام حسین علیه السلام
معرفی ژنتیک مولکولی
استان هرمزگان
سینا نخستین ماهواره ایرانی
رازیانه
بادمجان 2
صنایع دستی استان اصفهان
صفویه_بحران تکلو
مشاهده در تحقیق
 کاربر Online
1711 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 19 دی 1390 [09:17 ]
  فواید خرما
 

فواید خرما

خرما شامل بیش از ۶۰ درصد مواد قندی، ۵ الی ۳ درصد عناصر معدنی، ۳ درصد پروتئین، ۱/۶ درصد فیبر و ۵/0 درصد چربی است.
از خوردن هر ۱۰۰ گرم خرما ۳۰۰ کالری گرما و انرژی تولید می شود. میوه خرما بسیار انرژی زاست که در رژیم های غذایی سالم جایگاه مهمی دارد. از شیره این میوه نیز به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده کلوچه و نان های شیرینی استفاده می شود.
خرما حاوی شکر و فیبر است که برای انسان استفاده مناسبی دارد.
میزان چربی موجود در این میوه اندک است. خرما حاوی فیبرهایی از جمله پلی ساکاریدها و نیز پروتئین های نامحلول است. دستگاه گوارش بدن اغلب توانایی متابولیسم فیبر را ندارد.

در خرمای رسیده ساکارز به یک قند قابل تبدیل، تغییر می یابد که ترکیبی از گلوکز و فروکتوز است. خرما حاوی فیبر سالم، ۷ ویتامین و ۱۱ ماده معدنی است.
خرما به خاطر داشتن آهن فراوان برای کم خونی مفید است و به علت وجود منیزیم در آن خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد، همچنین باعث تقویت فعالیت فکری می شود.

  امتیاز: 0.00