منو
 کاربر Online
385 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  یکشنبه 24 مهر 1390 [18:57 ]
  محبوب ترین توزیع های لینوکس از نظر PCA
 

از ابتدای شروع لینوکس تا به امروز توزیع های مختلفی از این سیستم عامل معرفی شده است که هر یک بسته به نوع, هدف و کاری که انجام می دهد, مخاطبان و طرفدارن خاص خودش را داراست.

هسته کلیه این توزیع ها یکی است (Kernel) و فقط در محیط کاری, بسته های موجود و نحوه کاری با یکدیگر تفاوت دارند. اما با وجود گسترگی این توزیع ها فقط تعداد معدودی از آن ها کیفیت اصلی یک سیستم عامل قدرتمند را دارا هستند و می توان آن ها را به عنوان یک OS پایدار (Stable) و انعطاف پذیر به شمار آورد.

در ادامه به معرفی پنج توزیع محبوب/برتر لینوکس از نظر ما (PCArticle) می پردازیم و به طور خلاصه, خصوصیات هر یک را بازگو می کنیم.






همان طور که انتظار داشتید (!) در لیست ما محبوب ترین توزیع برای رایانه های شخصی, لینوکس اوبونتوی شرکت Canonical است. این توزیع انعطاف فراوانی دارد و به جرات می توان گفت که هر نیازی را برطرف می سازد.

چه در خانه و چه در کار بیشترین بازده را دارد و کاربر را به هیچ عنوان خسته نمی کند. نکته مهم دیگر Ubuntu, پشتیبانی بسیار بالا و بروزرسانی سریع سیستم عامل می باشد.

Ubuntu در سه نسخه Desktop Edition / Server Edition و Notebook Remix ارایه می شود که به تازگی ویرایش های Desktop و Notebook را یکی کرده است.
اطلاعات اضافی

صفحه اصلی: www.ubuntu.com
دریافت اوبونتو
طراحی شده توسط شرکت Canonical Ltd
استفاده در سرورها و کامپیوترهای خانگی
اطلاعات بیشتر در ویکیپدیا





دبیان! به خاطر اینکه اکثر ابزارهای پایه و اصلی لینوکس از پروژه GNU آماده سازی شده است, دبیان با نام Debian GNU/Linux نیز شناخته می شود.

این توزیع به عنوان یک توزیع مادر استفاده می شود زیرا بسیاری از توزیع های دیگر, از Debian قدرت گرفته اند (حتی Ubuntu) و ساختار بسته ای deb. را دارند.

اولین انتشار آن در سال ۱۹۹۳ بود و بیشتر از ۶۵ زبان زنده دنیا را پشتیبانی می کند. شعار اصلی دبیان “سیستم عامل جهانی” می باشد که خود بازگو کننده هدف بزرگ این شرکت است. همچنین Debian برای فراوانی تنظیمات و شخصی سازی محیط نیز معروف است.

اطلاعات اضافی

صفحه اصلی: www.debian.org
دریافت دبیان
طراحی شده توسط Lan Murdock
اطلاعات بیشتر در ویکیپدیا





Fedora تحت حمایت ردهت می باشد و به نوعی توزیع رایگان آن محسوب می شود. اگر دوست دارید که از تکنولوژی های جدید استفاده کنید, فدورا را به شما توصیه می کنیم.

سیستم مدیریت بسته های این توزیع, RPM Package Manager می باشد و از رابط گرافیکی Gnome3 استفاده می کند. یکی از مهمترین خصوصیات فدورا جنبه امنیتی سیستم عامل می باشد که به خوبی پشتیبانی می شود و می توان گفت که یکی از ایمن ترین سیستم عامل های موجود می باشد.
اطلاعات اضافی

صفحه اصلی: www.fedoraproject.org
دریافت فدورا
طراحی شده توسط Fedora Project
اطلاعات بیشتر در ویکیپدیا






اگر قصد ندارید که هزینه های پشتیبانی شرکت RedHat را برای سرورها بپردازید و به امکانات و ابزارهای آن نیازمندید, به شما توزیع CentOS را معرفی می کنیم.

یکی از بهترین گزینه ها (بعد از ردهت) برای شبکه های بزرگ و کوچک می باشد و کلیه امکانات آن را برای شما فراهم می نماید. لازم به ذکر است که این توزیع قدرت گرفته از خود توزیع RedHat می باشد.

اطلاعات اضافی

صفحه اصلی: www.centos.org
دریافت centOS
طراحی شده توسط centOS Project بر اساس ردهت
اطلاعات بیشتر در ویکیپدیا








RedHat بهترین گزینه برای انواع سرورها می باشد و تمامی امکاناتی که یک کامپیوتر سرویس دهنده نیاز داشته باشد را با خود به همراه دارد. اما ردهت برای پشتیبانی خود هزینه دریافت می کند و این اطمینان را می دهد که هیچ گونه مشکلی در سرویس دهی ایجاد نخواهد آمد.

اگر به دنبال یک لینوکس سروری رایگان هستید, باز Ubuntu را به شما معرفی می کنیم.

یکی از خصوصیت های مهم Red Hat استفاده از ابزارها/برنامه های تست شده ی فدورا می باشد, بدین صورت که ابتدا با ارایه سرویس های گوناگون تحت توزیع فدورا, به تست و بررسی و جمع آوری نظرات کاربران و برنامه نویسان می پردازد و در صورت تکمیل, آن را در ردهت توزیع می کند.

بدین ترتیب هم این سرویس را به طور رایگان ارایه داده است و هم احتمال بروز اشکال در برنامه را به پایین ترین سطح می رساند.

اطلاعات اضافی

صفحه اصلی: www.redhat.com
دریافت ردهت
طراحی شده توسط Red Hat
اطلاعات بیشتر در ویکیپدیا

  امتیاز: 0.00