منو
 صفحه های تصادفی
حرکت در فیلم
برکت آب وضوی امام جواد علیه السلام
آنیون و کاتیون
تاریخچه
ریاضیات
شیخ حسن بن احمد بن عبدالرحمن البناه
آزمایش مشاهده تک‌یاختگان در زیر میکروسکوپ
آزمایش بومرنگ
ساختمان بنزن
اقدامات داخلی نادر شاه
 کاربر Online
354 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  جمعه 15 مهر 1390 [13:20 ]
  در فصل پاییز و زمستان اسفناج فراموش نشود
 

در فصل پاییز و زمستان اسفناج فراموش نشود

اسفناج گیاهی است که از ابتلا به بیماری های چشم و کاهش دید جلوگیری می کند، برای بهبود عملکرد مغز مناسب است و از بدن در برابر ابتلا به سرطان روده، سینه و پروستات محافظت می کند. دشمن بیماری هایی قلبی، سکته و جنون است. ضدفشارخون و ضدالتهاب است و به سلامت استخوان ها کمک می کند. اسفناج سرشار از موادمغذی مثل کلسیم، ویتامین K، ویتامین A و C، منیزیم و آهن است. ویتامین Cو بتاکاروتن موجود در آن از بدن در برابر سرطان روده محافظت می کند و به جنگ التهاب ها می روند.

یک فنجان اسفناج پخته مقدار جذب ویتامین Kروزانه بدن را افزایش داده و باعث جذب کلسیم توسط استخوان ها می شود.مصرف اسفناج چه به صورت خام یا پخته را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

غذاهایی مانند: املت اسفناج با سبزيجات سرخ شده ،خوراك سيب زميني با اسفناج ، کوکوی قارچ و اسفناج، نرگسی اسفناج و خورش آلو و اسفناج

  امتیاز: 0.00