منو
 صفحه های تصادفی
دو خصلت عمده دین از نظر دورکیم
ادبیات چیست؟
واضح ترکی و شهادت در کربلا
ارتباط تکنولوژی با انرژی
نقش علی ولی الله بر انگشتر پیامبر
استاندارد های منبع تغذیه
انقلاب ارتباطات
علامه مجلسی
عقبه بن سمعان
خورجینک آنگوستس سپته
 کاربر Online
387 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 11 مرداد 1390 [10:29 ]
  مسمومیت غذائى در تابستان
 

مسمومیت غذائى در تابستان

وقتى غذا به‌طرز غیربهداشتى نگهدارى یا پخته شود ممکن است آلوده به باکترى‌ها شود
که این باکترى‌ها ایجاد مسمومیت غذائى مى‌کنند. معمول‌ترین این نوع باکترى‌ها عبارتند از:
استافیلوکوک که در مواد خوراکى تکثیر شده و ایجاد مواد سمى (توکسین) مى‌کند؛
دیگرى سالمونّلا که یک باکترى عفونى است و از طریق اشخاصى که بهداشت را رعایت
نمى‌کنند یا آشپزخانه‌هاى غیربهداشتى انتقال پیدا مى‌کند.

- عوارض و نشانه‌ها
۱. مسمومیت ناشى از استافیلوکوک
این عوارض و نشانه‌ها بین ۲ تا ۶ ساعت پس از خوردن غذاى آلوده ظاهر مى‌شود.
- مصدوم دچار حالت تهوع شده و ممکن است استفراغ کند.
- مصدوم ممکن است از دل درد شکایت کند و ممکن است سردرد هم داشته باشد.
- در مراحل بعدى مصدوم احتمالاً دچار اسهال مى‌شود.
۲. مسمومیت ناشى از سالمونلا
عوارض و نشانه‌هاى ناشى از سالمونلا ممکن است حدود ۲ ساعت پس از خوردن غذاى آلوده یا پس از یک یا دو روز ظاهر شود.
- مصدوم تب مى‌کند.
- مصدوم دچار اسهال خواهد شد.
- مصدوم حالت تهوع پیدا کرده و شروع به استفراغ مى‌کند.
- مصدوم از درد شکم مى‌نالد.

- درمان:
۱. مصدوم را وادار سازید که استراحت کند.
۲. به مصدوم مقدار زیادى مایعات بدهید.
۳. اگر در مورد وخامت حال مصدوم تردید دارید او را به بیمارستان بفرستید.

  امتیاز: 0.00