منو
 کاربر Online
818 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  شنبه 08 مرداد 1390 [17:51 ]
  ویندوز8؛ از رویا تا واقعیت!
 

تصویر


مایکروسافت را می‌توان یکی از جادوگر‌های دنیای تکنولوژی نامید. شرکتی با نیرو و توان فکری عظیم که در حال تلاش برای جابجا کردن سوی پیشرفت دنیای تکنولوژی به جهت خود است.

اما در این جنگ، تنها نیست! شرکت‌های ریز و درشتی نیز در مقابل او ایستاده‌اند تا شادی موفقیت محصولاتش را از او بگیرند. اما بیش از یک سال است که همه منتظر هستند تا ببیند این جادوگر از کلاه خود چه شعبده‌ای را بیرون خواهد آورد! سیستم عامل جدید مایکروسافت پس از موفقیت ویندوز ۷، چه خواهد بود؟

آیا برای ارائه یک سیستم عامل جدید زمان مناسبی را انتخاب کرده است؟ این ویندوز جدید چه قابلیت‌های جدیدی را در چنته دارد؟

در حال حاضر نمی‌توان با اطمینان برای همه این سؤالات جواب مطمئن و درستی یافت اما می‌توان فالگوش ایستاد و از خبر‌هایی که به بیرون نشت می‌کند، آینده این سیستم عامل جدید را تصور کرد! در این مقاله سعی می‌کنم یک تصویر تقریباً مطمئن از ویندوز آینده مایکروسافت را برای شما به نمایش درآورم!

چرا یک ویندوز جدید؟
مایکروسافت یک شرکت رو به پیشرفت است که به آینده و بازار‌های خود نگاه واقع‌بینانه و همیشه دوراندیشانه‌ای دارد. ویندوز ۷ با فروش خیره‌کننده خود یک موفقیت بزرگ پس از شکست پروژه ویستا بود، اما مایکروسافت خود را تا دو سال آینده بدون رقیب نمی‌بیند و برای نگاه داشتن بازار‌های آینده درچنگال خود، در حال کشیدن نقشه‌هایش برای ویندوز جدید است.

مایکروسافت طبق تجربه خود، بازار‌های آینده را ترسیم و نیاز‌ها را برآورد کرده است و دو سال زودتر زنگ خطر را به گوش شنید و این دلیل شروع به کار برای معرفی یک ویندوز جدید در آینده‌ای نه چندان دور است!

نام ویندوز جدید و زمان ارائه
طبق روال تولید سیستم عامل‌های گذشته مایکروسافت، این شرکت برای تولید هر سیستم عامل سه مرحله زمانی (مایلستون) را از سر می‌گذراند که با به‌روزرسانی و تکمیل ویندوز‌های قبلی (ویستا و ویندوز۷) این کار را به پیش می‌برد.

خبر‌ها نشان دهنده آن است که مایکروسافت در ۲۸ فوریه ۲۰۱۱، نسخه سوم Milestone (مایلستون: نقطه زمانی با مدت زمان صفر در کنترل پروژه) پروژه ساخت ویندوز جدید خود را آماده کرده است که شماره برچسب ارائه شده در نسخه خصوصی این ویندوز جدید ۶. ۲. ۷۹۵۶. ۰. winmain_win۸m۳. ۱۱۰۲۲۸-۱۷۰۱ است که win۸m۳ به معنای ویندوز ۸ با مایلستون ۳ و ۱۱۰۲۲۸ تاریخ ارائه آن می‌باشد.

تا حدودی با بررسی روال ارائه این نمونه‌ها می‌توان تاریخ ارائه این نسخه از سیستم عامل را حدس زد:
در مورد ویندوز۷ مایلستون ۳ در سپتامبر ۲۰۰۸ ارائه و ۱۳ ماه بعد نیز نسخه اصلی سیستم عامل در اختیار عموم قرار گرفت و با کمی حساب و کتاب متوجه می‌شویم که احتمالاً در اواخر نیمه اول سال ۲۰۱۲ ویندوز ۸ وارد بازار خواهد شد.

مدت زمان نصب
زمان نصب ویندوز اولین برخورد یک کاربر با ویندوز جدید است که مایکروسافت نیز سعی کرده است که این زمان را تا حد ممکن کم کند تا اولین دید کاربران را مثبت کند. اما ادعا می‌شود زمان نصب به ۸ دقیقه رسیده و گفته شده این کار با پردازنده‌ای ۸ هسته‌ای توسط مهندسان مایکروسافت به انجام رسیده است. اما استفاده از عدد ۸ در همه تنظیمات و نتایج کمی عجیب است! که بر تبلیغاتی بودن این ادعا صحه می‌گذارد.

بوت شدن
زمان بوت شدن طولانی اولین عامل نارضایتی کاربران است که در ویندوز Vista این زمان حدود ۴۰ ثانیه و در Windows s میزان به ۳۷ ثانیه رسید. اما ادعای بیان شده درباره ویندوز بعدی یعنی ویندوز ۸، کمی غیر معمول به نظر می‌رسد و آن رساندن زمان بوت به صفر است که بعید است.

دسکتاپ
در ویندوز ۸، اگر پردازنده کامپیوتر شما ۳۲ بیتی است از دسکتاپ معمولی استفاده کنید:
و در صورتی که سخت‌افزاری تقریباً مناسبی دارید (حداقل کارت گرافیک ۲۵۶ مگابایت و یک ویندوز ۶۴ بیتی) - البته تأکید شده است که نوت‌بوکی که استفاده می‌کنید باید قوی و کامپیوتر شخصی مورد استفاده، دارای کارت گرافیک جدا باشد – می‌توانید از دسکتاپ سه‌بعدی این ویندوز لذت ببرید که فعلاً به این محیط سه‌بعدی Wind گفته می‌شود. این دسکتاپ سه‌بعدی کاملاً داینامیک بوده و خود را با سلیقه کاربر منطبق می‌کند.

Task Bar
در نوار وظیفه همیشه می‌توان میزان پیشرفت نصب نرم‌افزار‌ها را مشاهده کرد اما در ویندوز جدید قابلیت دنبال کردن میزان پیشرفت در نصب سخت‌افزار نیز گنجانده شده است که قابلیت چندان بااهمیتی نمی‌باشد.

System Restore
بازگرداندن ویندوز به یک حالت مطمئن و سالم در مواقع حساس و خرابی، یک ویژگی مناسب است و مطمئناً هر کسی یک بار از این امکان استفاده کرده، اما مشکلات و ایراداتی مانند بازگردانی ناقص و طولانی بودن مدت بازگردانی نیز وجود داشت، که گفته شده نام عملیات در ویندوز جدید از System Restore به Factory Restore تغییر و عملکرد آن قوی‌تر است البته برای زمان طولانی این بازگردانی فکری شده و به دو دقیقه کاهش یافته است، البته مشخص نیست با چه سخت‌افزاری به این نتیجه رسیده‌اند.

Hibernate
هایبرنیت (Hibernate) یا اصطلاحاً خواب زمستانی یک قابلیت مهم در ویندوز است که در حالی که برنامه‌ها و پنجره‌ها باز هستند مانند توقف زمان همه چیز را متوقف کرده و کامپیوتر را خاموش می‌کند و برای زمان بعد که سیستم را روشن می‌کنید (Resume) همه برنامه‌ها و پنجره‌ها از جایی که متوقف شده‌اند شروع به کار می‌کنند. این قابلیت در ویندوز جدید با یک موتور جدید پرقدرت‌تر شده است و گفته می‌شود با این موتور قدرتمند زمان هایبرنیت از ۱ دقیقه در ویندوز‌های قبلی به ۶ ثانیه در ویندوز ۸ خواهد رسید!

ارتباط با تلویزیون
ارتباط بی‌سیم مناسب‌تر و سازگاری با انواع دستگاه‌های الکترونیکی از دیگر قابلیت‌های ویندوز ۸ است.

امنیت
گفته می‌شود برای ورود به محیط ویندوز ۸ قابلیت تشخیص چهره قرار داده شده است تا تنها فردی که به عنوان مجاز امکان دسترسی برای آن تعریف شده است به دسکتاپ دسترسی پیدا کند، این امکان توسط وبکم یا یک دوربین دیجیتال مطمئن قابل دسترسی است اما این مشخصه مطمئناً یک امکان اضافه خواهد بود تا افرادی که دارای سخت‌افزار مورد نظر هستند از آن استفاده کنند.

در ادامه شناسایی محل استقرار کاربر، تشخیص نور محیط نیز از برخی ایده‌های بیان شده برای تکمیل قابلیت‌های این سیستم عامل ذکر شده است و اگر دارای نام کاربری در سایت live. com مایکروسافت هستید می‌توانید از این نام و پسورد برای وارد شدن و حتی تغییر تصویر آواتار به تصویر پروفایل استفاده کنید.

نکته با اهمیتی که درباره امنیت حفظ صحیح اطلاعات در این سیستم عامل گفته شده است، پاک کردن ویروس‌ها و تمام برنامه‌های مخرب به صورتی است که برای اطلاعات مفید و اصلی مشکلی پیش نیاید، باید صبر کرد و دید تا چه حد این ادعا درست می‌باشد.

سازگاری با سخت‌افزار
از معدود ادعای رسمی درباره ویندوز بعدی مایکروسافت در نمایشگاه CES ۲۰۱۱ توسط نماینده شرکت بیان شد و آن سازگاری این ویندوز جدید با تراشه‌های ARM و پلتفرم‌های ۱۲۸ بیتی, AMD ,Intell HP, و IBM می‌باشد.

پشتیبانی از تراشه‌های ARM جهت ورود قوی‌تر مایکروسافت به سیستم عامل‌های کامپیوتر‌های لوحی پیش‌بینی شده است زیرا همان‌طور که می‌دانید ویندوز ۷ با این پردازنده سازگار نیست و همین موضوع علتی برای عقب ماندن مایکروسافت از اپل و گوگل شده است و گفته شده که سعی می‌شود در سیستم عامل جدید عملکرد بهتری در کامپیوتر‌های لمسی داشته باشد.

پشتیبانی ویندوز جدید مایکروسافت از پردازشگر‌های ۱۲۸ بیتی دیگر پیش‌بینی برای حمایت بیشتر از سخت‌افزار‌های جدید می‌باشد و این به معنای حمایت از پردازنده‌های پرقدرت‌تر و سریع‌تر است! پشتیبانی بهتر از حداقل سه نمایشگر (قابلیت چند نمایشگری) از دیگر مواردی است که برای این ویندوز پیش‌بینی شده است.

نرم‌افزار‌های جانبی
برای شناخت و استفاده از نرم‌افزار‌های جانبی ویندوز ۸، مایکروسافت قصد گسترش فروشگاه نرم‌افزاری خود یعنی Windows App Store را دارد.

  امتیاز: 0.00