منو
 صفحه های تصادفی
جلبک قهوه‌ای
کاربردهای انتقال ژن به گیاهان
اتاقدار هتل
نقش معلم در جامعه عشایری
زین العابدین بن شاه شجاع
ارکسپور
شرایط لازم برای ایجاد فرایند همجوشی :
بی اشتهایی
چاندرا اسخار
اوضاع آذربایجان و مذاکرات صلح بین ایران و عثمانی
 کاربر Online
702 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 18 تیر 1390 [11:17 ]
  خوردن اسفناج و تقویت عضلات
 

خوردن اسفناج و تقویت عضلات

اسفناج یک ماده خوراکی غنی از نیترات است و حتی مصرف کم آن به مدت سه روز مداوم می تواند میزان اثربخشی میتوکندریها را بهبود ببخشد. میتوکندریها نیروگاههای انرژی حاضر در سلولهای ماهیچه ای و بافتها هستند.
گروهی از دانشمندان سوئدی معتقدند میزان نیترات لازم برای قوی کردن ماهیچه ها در دو یا سه چغندر قرمز و یا یک بشقاب اسفناج پیدا می شود.

این ماده نه تنها برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و دیابت مفید است بلکه همچنین می تواند عضلاتی مثل عضلات ملوان زبل درست کند.

این دانشمندان به منظور دستیابی به این نتایج گروهی از داوطلبان زن و مرد را به دو گروه تقسیم کردند.
برای گروه اول به مدت سه روز یک رژیم غذایی با میزان کم نیترات غیرآلی (۳۰۰ گرم اسفناج) همراه با فعالیتهای فیزیکی تجویز شد و سایر داوطلبان در گروه کنترل قرار گرفتند.

در افراد آزمایش شونده مشاهده شد که میتوکندریها در زمان انجام تمرینات ورزشی اکسیژن کمتر مصرف کرده و در عوض در ماهیچه ها مواد پر انرژی تولید می کردند.
این تحقیقات نشان می دهد که نیترات خوراکی با کمک باکتریهای مفیدی که در دهان وجود دارد تولید اکسید نیتریک می کند.

  امتیاز: 0.00