منو
 صفحه های تصادفی
اثرات مرفین بر بدن
آنگولا
دمای ترانزیسیون شیشه‌ای
هیئت مدیره شرکت تعاونی
زعفران «داروئی»
سبک استریم لاینینگ در صنعت اتومبیل سازی
حساب تک متغیره
شناسایی نمونه بوسیله انحلال
سس مایونز
صوت چگونه بوجود می آید ؟
 کاربر Online
769 کاربر online
 : زمین شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  چهارشنبه 15 تیر 1390 [13:13 ]
  نخستین فسیل کامل
 

کشف فسیل حیوانی عظیم الجثه در استرالیا
دیرینه‌شناسان استرالیایی در کاوش‌های خود موفق به کشف نخستین فسیل کامل از یک جانورد کیسه‌دار عظیم الجثه‌ای شدند که شباهت زیادی به خرس‌های استرالیایی پیش از تاریخ داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ محققان دانشگاه ساوث ولز استرالیا در همکاری مشترکی با دیگر دانشگاه‌های این کشور موفق به کشف بقایای یک حیوان ماقبل تاریخ شدند که در حدود 50 هزار تا 2 میلیون سال پیش می‌زیسته است.
به گفته دیرینه‌شناسان،‌ این اکتشاف علاوه بر آنکه خلا موجود در خصوص زندگی و انقراض این دست از جانوران استرالیایی را از بین می‌برد، اطلاعات کاملی نیز از فرهنگ بومی‌های این منطقه در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.
طبق مطالعات صورت گرفته خرس‌های استرالیایی یا «دیپروتودون‌»‌ها، کیسه‌دارانی عظیم الجثه بودند که توله‌های خود را درون کیسه‌هایی که دربدن خود داشتند حمل می‌کردند. این حیوانات در حدود 14 فوت طول داشته و از 3 تن وزن برخوردار بودند.
دانشمندان معتقدند، بومی‌های شکارچی این کشور به احتمال بسیار زیاد، سختی‌های فراوانی را در هنگام شکار این دست از حیوانات متحمل می‌شدند، زیرا «دیپروتدون»‌ها دندان‌های نیش بسیار تیزی داشته و در هنگام خطر موضع تهاجمی به خود می‌گرفتند.

  امتیاز: 0.00