منو
 صفحه های تصادفی
کمباین
آزمایش غواص دکارتی
گ.با حاکمان معاصر
محیطهای قاره ای تشکیل سنگ مخزن
آموزش ذهنی و روانی برای مسابقات
غزوه الکدر
قطبش دایروی
مبارزالدین محمد مظفر
کمیت شاعر
ساقه آغوش
 کاربر Online
711 کاربر online
 : زمین شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 14 تیر 1390 [18:26 ]
  9 قطب برای مقابله با حوادث طبیعی
 

تقسیم کشور به 9 قطب برای مقابله با حوادث طبیعی
برای مقابله به موقع با حوادث کشور به 9 قطب تقسیم می شود.

به گزارش واحد م رکزی خبر ، معاون آمادگی سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ادواری مدیران بحران ارائه تجربیات موفق مدیران بحران ، ارزیابی دوره های آموزشی و تبادل نظر برای ایجاد سایت پرتال کشوری را از مهمترین برنامه های این نشست دو روزه در کرمان اعلام کرد.
آقای اکبر پور زلزله را خطر اول کلان شهرها دانست و بر ضرورت استفاده از سازه های پایدار ، مطالعه کاربری حریم گسل ها ، بازنگری قوانین شهری ، نظارت دقیق و توسعه بیمه تاکید کرد و فت : باید همانند تهران ، در همه کلان شهرها نقاطی برای اسکان اضطراری، بیمارستان صحرایی و اردوگاه مجهز شناسایی و ایجاد شود.
وی شناسایی 374 محله در شهر تهران برای توانمندسازی مدیریت بحران و هدایت به موقع مردم در زمان بحران را از مهمترین اقدامات مدیریت بحران اعلام کرد و افزود17 نقطه از شهر تهران برای اسکان اضطراری شناسایی شده است.
وی با اشاره به مترقی و پاسخگو بودن قانون مدیریت بحران درکشورعضویت وزارتخانه ها و سازمانهای مختلف در اجرای این قانون را نشانه اهمیت آن دانست و افزود قانون مدیریت بحران کشور با پشتوانه بیش از 2هزار ساعت کار تدوین شد که ساختار آن با ساختار مترقی ترین ساختارهای جهانی برابری می کند.
آقای کامیاب معاون امورعمرانی استاندارکرمان هم با اشاره به وجود18 گسل فعال در استان و وقوع 698 زلزله بالای 2 ریشتر پارسال در استان کرمان افزود: زلزله حادثه طبیعی است که در صورت نبود آمادگی به بلا تبدیل می شود.
آقای علوی رییس مرکز مطالعات مدیریت بحران شهرداری کرمان با اشاره به برگزاری این نشست برای دومین بار در کلان شهر کرمان، اجرای برنامه های آموزشی با پشتوانه مشاوران و استادان را از اقدامات این مرکز اعلام کرد.
هفتمین نشست ادواری مدیران بحران کلان شهرهای کشور تا فردا ادامه دارد.

  امتیاز: 0.00