منو
 کاربر Online
1766 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 05 اردیبهشت 1390 [07:11 ]
  فواید سرکه ی سیب و موارد استفاده ی آن
 

فواید سرکه ی سیب و موارد استفاده ی آن

تصویر

بتاکاروتن آنتی اکسیدان مهمی است که در سرکه سیب وجود دارد و رادیکال های آزاد را خنثی می کند(رادیکال های آزاد ترکیبات خطرناکی هستند که در اثر اکسیداسیون به وجود می آیند و باعث تخریب سلول های بدن، پیری زودرس سلول ها و ایجاد سرطان می شوند).

سرکه ی سیب پکتین نیز دارد که از سرطان جلوگیری می کند. پکتین یک نوع فیبر غذایی است. مطالعات نشان داده که دریافت زیاد فیبر از بروز سرطان و به خصوص سرطان روده جلوگیری می کند.

سرکه ی سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. جهت آرام کردن دردگلو کافی است یک قاشق چایخوری سرکه را با آب ولرم، چند بار قرقره کنید.

مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی- بازی خون کمک می کند.
برای تصلب شرائین مفید است و فشار خون بالا را کاهش می دهد.

برای درمان مسمومیت غذایی و ناراحتی های گوارشی مفید است برای این منظور دو قاشق مرباخوری سرکه سیب را با مقداری آب مصرف کنید.

  امتیاز: 0.00