منو
 صفحه های تصادفی
خاور میانه سال 500 تا 500 میلادی
آشفتگی مملکت اسلامی در ابتدای خلافت مامون
پرتال
گرفتن الکتریسیته از حرکتهای کاتوره‌ای الکترونها در فلز
آزمایش مارمولک جهنده
ارتباط شیعیان با امام در زمان ظهور - ابو ربیع شامی
ابونصر احمد بن میکال
مقدار بذر یا تراکم بوته
تقوا؛مصونیت و محدودیت
پیرچشمی
 کاربر Online
453 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 07 اسفند 1389 [08:02 ]
  شستشو ی میوه ها و سبزیجات
 

شستشو ی میوه ها و سبزیجات

تصویر

این موضوع را نمی شود نادیده گرفت که شستشوی میوه ها و سبزیجات قبل از مصرف ضروری است.
خاک ، میکروب ها و باکتری ها بر روی پوست میوه ها و سبزیجات یافت می شوند پس عمل خیساندن همه محصولات تازه در محلول ضد باکتری لازم است .

از تولید تا برداشت ، تا زمانی که به فروشگاه تحویل داده شود (دست کثیف، کودهای حیوانی ، آبیاری با آب آلوده، ......) فرصت هایی برای آلودگی وجود دارد.

باکتری های روی پوست میوه در هنگام پوست کندن با دست و یا چاقو به میوه منتقل می شود.
شستشو ی میوه ها و سبزیجات با آب لوله کشی تصفیه شده کافی نیست.

با استفاده از محلول ضد باکتری و فرو بردن در آب، راه حلی برای اطمینان از تمیز شدن آنهاست و بستگی دارد که خام یا پخته خورده شوند.


برای خیس کردن :
اول شستن هر گونه خاک آشکار بر روی سبزی و میوه با آب
سپس خیساندن برای زمان مشخص شده در محلول ضد عفونی کننده
در آخر آبکشی کردن سبزی و میوه
و پس از خشک شدن در یخچال قرار دهید.


- همیشه میوه را در فصلش تناول کنید.
- شستن مؤثر میوه و گرفتن پوست آن به هنگام مصرف، اهمیت فراوانی دارد. برای تمیز کردن کاهو و کلم ، حذف برگ های بیرونی کمک زیادی می کند.

- برای شستن مؤثر میوه راههای زیر پیشنهاد می شوند:
یک قاشق غذاخوری بی کربنات سدیم را در ۲۰ لیتر آب حل کرده و میوه ها را به مدت ۱۵ دقیقه در محلول قرار دهید. با این کار تا ۹۵% از مواد شیمیایی مضر زدوده خواهند شد.
خیساندن انگور در مخلوطی از آب و سرکه به کاستن پس مانده ها در سطح میوه کمک می کند.
- نگهداری در یخچال نیز به امر کمک می کند.

  امتیاز: 0.00