منو
 کاربر Online
1034 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 07 اسفند 1389 [08:02 ]
  شستشو ی میوه ها و سبزیجات
 

شستشو ی میوه ها و سبزیجات

تصویر

این موضوع را نمی شود نادیده گرفت که شستشوی میوه ها و سبزیجات قبل از مصرف ضروری است.
خاک ، میکروب ها و باکتری ها بر روی پوست میوه ها و سبزیجات یافت می شوند پس عمل خیساندن همه محصولات تازه در محلول ضد باکتری لازم است .

از تولید تا برداشت ، تا زمانی که به فروشگاه تحویل داده شود (دست کثیف، کودهای حیوانی ، آبیاری با آب آلوده، ......) فرصت هایی برای آلودگی وجود دارد.

باکتری های روی پوست میوه در هنگام پوست کندن با دست و یا چاقو به میوه منتقل می شود.
شستشو ی میوه ها و سبزیجات با آب لوله کشی تصفیه شده کافی نیست.

با استفاده از محلول ضد باکتری و فرو بردن در آب، راه حلی برای اطمینان از تمیز شدن آنهاست و بستگی دارد که خام یا پخته خورده شوند.


برای خیس کردن :
اول شستن هر گونه خاک آشکار بر روی سبزی و میوه با آب
سپس خیساندن برای زمان مشخص شده در محلول ضد عفونی کننده
در آخر آبکشی کردن سبزی و میوه
و پس از خشک شدن در یخچال قرار دهید.


- همیشه میوه را در فصلش تناول کنید.
- شستن مؤثر میوه و گرفتن پوست آن به هنگام مصرف، اهمیت فراوانی دارد. برای تمیز کردن کاهو و کلم ، حذف برگ های بیرونی کمک زیادی می کند.

- برای شستن مؤثر میوه راههای زیر پیشنهاد می شوند:
یک قاشق غذاخوری بی کربنات سدیم را در ۲۰ لیتر آب حل کرده و میوه ها را به مدت ۱۵ دقیقه در محلول قرار دهید. با این کار تا ۹۵% از مواد شیمیایی مضر زدوده خواهند شد.
خیساندن انگور در مخلوطی از آب و سرکه به کاستن پس مانده ها در سطح میوه کمک می کند.
- نگهداری در یخچال نیز به امر کمک می کند.

  امتیاز: 0.00