منو
 صفحه های تصادفی
امام زمان در قرآن - مائده : 3
شعر آزاد
قیام مسلحانه زید بن علی
آزمایش تولید مثل رویشی
بافت آوند چوبی
مبارزه و شهادت جعفر بن علی بن ابیطالب در روز عاشورا
تاریخ فلسفه شرق
فهرست فرهنگسراهای تهران
تلسکوپ(المپیاد)
کتابهای فیزیولوژی گیاهی
 کاربر Online
1070 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  جمعه 29 بهمن 1389 [06:53 ]
  ارزش غذایی تخم مرغ
 

ارزش غذایی تخم مرغ

تخم مرغ منبع بسیار خوبی از مواد معدنی ، ویتامین و پروتئین است و به عنوان یک مکمل ایده آل تغذیه ای توصیه می شود.

ارزش تغذیه ای تخم مرغ باعث می شود آن را جزء ضروری رژیم غذایی به حساب آورد.
در حالی که زرده غنی از مواد معدنی و درصد بالای کلسترول است اما ارزش تغذیه ای تخم مرغ به دلیل پروتئین ، مواد معدنی و ویتامین ها است که در بخش سفیده تخم مرغ یافت می شود.

اسیدهای آمینه درسفیده و زرده وجود دارد، با این حال ، حضور آن در قسمت سفیده تخم مرغ برجسته تر است.
به علت پروتئین بالای تخم مرغ، رژیم غذایی کسانی که مایل به افزایش وزن و ایجاد عضلات قوی هستند همیشه شامل تخم مرغ است.

تخم مرغ حاوی تقریبا تمام ویتامین ها به استثنا ویتامین C است. ویتامین هایی مانند A، D و B (به خصوص B2 و ( B12
مواد معدنی موجود در تخم مرغ به طور خاص، ید و فسفر هستند. ید برای تنظیم هورمون تیروئید و فسفر به همان اندازه برای استخوان ها ضروری ست.

بنابراین ، متخصصین تغذیه اکنون پیشنهاد گنجاندن سه سفیده ی تخم مرغ در رژیم غذایی هفتگی را دارند

فواید تغذیه ای تخم مرغ:
• خوردن تخم مرغ به طور منظم موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
• چون حاوی ویتامین D است، برای چشم و پوست مفید است.
• تخم مرغ در رژیم غذایی ما خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد و در کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان دخالت دارد.
• تخم مرغ سبب تقویت رشد مو و ناخن شده که به دلیل محتوای بالای گوگرد ، ویتامین ها و مواد معدنی آن است.
• کولین موجود در تخم مرغ در تنظیم سیستم عصبی ، مغز و سیستم قلبی عروقی دخالت دارد.

  امتیاز: 0.00